LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

John och Sanna Guidettis nya lyxhus i Sverige – se bilderna här

04 jun, 2022 
JOHN GUIDETTI, SANNA GUIDETTI
John Guidetti har skrivit på för Stockholmslaget AIK. Detta innebär en flytt hem till Sverige. Nu visar hustrun Sanna Guidetti upp deras nya boende!
Annons
Zlatan Ibrahimovics segertal efter ligatitelnBrand logo
Zlatan Ibrahimovics segertal efter ligatiteln

Det var i början av maj som det äntligen stod klart: John Guidetti, 30, blev klar för AIK. Efter många turer hit och dit stod det alltså klart att han ansluter till klubben i sommar och kontraktet är skrivet på 3,5 år.

Vid sidan av fotbollen är John Guidetti gift med Sanna Guidetti, 29. Paret träffades redan när de var 12 år och Sanna var också fotbollsspelare.

– Vi träffades när vi var tolv år och gick i samma skola. Vi var bästa vänner först så det har varit en resa. Första gången hon träffade min pappa var när vi gick i Nybohovsskolan och jag hade dragit en glidtackling på henne in i stängslet. Han tvingades bära ut henne ur buren gråtandes för då hade jag dragit en full saxning (skratt). Det är så det är, har John tidigare berättat för Sportbladet.

Annons

Sanna och John Guidettis boenden utomlands

Sedan dess har mycket hänt och idag har John och Sanna bildat en liten familj med barnen Nellie, 5, och Mason, 4.

De senaste åren har Sanna och John bott i länder som Storbritannien, Spanien och Tyskland. Men Guidetti har inte haft det helt lätt, han har nämligen drabbats av en del skador och därmed tvingats avstå från spel.

Men nu är han återställd och har fått en ny klubb – ingen mindre än Stockholmslaget AIK. Detta är något som Sanna verkar glad över då hon verkar älska huset som de nu ska flytta in i.

Sanna är gärna aktiv på sina sociala medier. Men det är något som hon helst inte delar med sig av, nämligen bilder på barnen.

Sanna Guidetti visar upp nya lyxhuset

Sanna har tidigare berättat i en video om varför hon tagit beslutet att inte visa upp barnen.

– Jag tog det beslutet för några veckor sen. Det var egentligen inte riktat mot mig, men jag såg kritik som riktades mot influencers som lägger upp på sina barn och exponerar sina barn. Och jag kände mig ganska träffad, sa Sanna då.

Men nu kan Sanna visa upp något helt annat: huset som de ska flytta in i! Flyttlasset går i september och så här ser det nya lyxhuset ut!

FOTO: Instagram/Patrik Österberg/TT, Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons