LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Guidetti om beslutet för sina och Johns barn: ”Kände mig träffad”

06 nov, 2020 
Sanna Guidettis två barn, Nellie och Mason, har tidigare synt flitigt i mammans sociala medier.
Men nu är det slut med det!
– Jag tänker inte fortsätta lägga upp grejer på mina barn, säger hon.
Annons
Allt om Nicole FalcianiBrand logo
Allt om Nicole Falciani

Influencern Sanna Guidetti bor i Spanien tillsammans med sin make, Deportiv Alavés- och landslagsanfallaren John Guidetti, och deras två barn Nellie och Mason.

I en ny video på Instagram berättar Sanna Guidetti, som nu utbildar sig till socialpedagog, om hur familjen mår.

– Barnen mår så bra här. Deras skolor är de bästa och det är det som gör att de mår bra. Vi gör inte så mycket annars, vi håller oss mest hemma faktiskt, säger hon.

Sanna Guidettis beslut för barnen

På Sanna Guidettis sociala medier har man tidigare ofta kunnat se barnen, något som varit uppskattat bland följarna. Men nu är det slut med det, berättar hon i videon.

– Jag tog det beslutet för några veckor sen. Det var egentligen inte riktat mot mig, men jag såg kritik som riktades mot influencers som lägger upp på sina barn och exponerar sina barn. Och jag kände mig ganska träffad, säger Sanna Guidetti.

Annons

Hon berättar vidare att det fick henne att börja tänka efter.

– Gud, tänk om jag utsätter mina barn för något som påverkar dem för resten av deras liv. Den risken vill inte jag ta längre. När jag började med Instagram och lade upp saker på Nellie så sa jag faktiskt till John att jag nog kommer sluta när hon är fyra. Men så glömde jag bort det, säger Sanna Gudetti och tillägger:

– Nu fyllde hon i och för sig precis fyra, så det är lugnt, och jag känner inte att jag exponerat så mycket om deras bajs och kiss och sådant, utan jag har kanske drivit lite med dem. Det ser lite fult ut, så jag kan förstå den kritiken. Samtidigt visar jag videor för barnen när de ramlar och då garvar de själva, säger hon.

”Jag har verkligen lärt mig något”

Sanna Guidetti säger också att en av anledningarna till att hon började dela med sig av vad hennes barn gör är att hon var så stolt över dem, och att hon gärna ville att andra skulle se vilka fina barn hon har.

Annons

– Men jag har verkligen lärt mig någonting, så jag tänker inte fortsätta lägga upp grejer på mina barn, säger hon.

Beslutet hyllas av följarna som stöttar Sanna Guidetti.

”Du är så klok. Klart att vi saknar att se Nellie och Mason, men det allra viktigaste är ju att de är trygga och mår bra. Du bara växer som person”, skriver en följare.

”Fan vad modig du är! Jag vill ändå se mer av dig. Dina barn är stjärnor men det är du också”, skriver en annan.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Instagram

Annons