LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprechts bröllopslycka utomlands – nya bilderna avslöjar

04 jun, 2022 
FILIP LAMPRECHT
Filip Lamprecht var tidigare tillsammans med Peg Parnevik och sedan deras uppbrott har hans kärleksliv varit i ständigt fokus.
Nu delar Filip med sig av bröllopslyckan.
Annons
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”Brand logo
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Filip Lamprecht, 24, ställde upp i Let's dance 2021 och kammade hem hela kalaset tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 26.

– Det är bara tack vare Linn, utan henne hade jag aldrig klarat det här, sa Filip då.

Men det var en tuff tid för Filip. Bakom kulisserna fick hans dåvarande flickvän Peg Parnevik, 26, mycket hat och vissa tittare trodde att Filip hade en romans med sin danspartner Linn.

Annons

Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik

I en intervju med P4 Extra valde Filip att berätta om den tuffa tiden som var och hur det kändes för Peg.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, säger han i radioprogrammet.

Detta ledde till att Peg också satte ner foten till slut.

"Om jag ser en till kommentar eller meddelande om det kommer jag börja bli otrevlig", skrev hon på Instagram och fortsatte:

"Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livskamrat och kärlek? Seriöst dra åt helvete".

Filip Lamprechts bröllopslycka utomlands

Efter programmet fick vi veta att det hade tagit slut mellan Filip och Peg. Sedan dess har mycket hunnit hända och Peg har gått vidare och är idag tillsammans med musikproducenten Jesper Nicklasson, 25. Filip har inte hittat någon ny än.

Annons

Filip har haft fullt upp efter Let's dance med diverse olika modelljobb och det ryktas även att han ska starta eget företag. Men en sak som är säker är att han passat på att resa en hel del och nu är han återigen på resande fot!

Anledningen till att Filip lämnat Sverige denna gång beror nämligen på att det är bröllop som står på agendan! Tillsammans med mamma Kristin Kaspersen, 52, och lillebror Leon Fahlén, 18, är han nu på plats i Nice.

”Mot bröllop i Nice”, berättar Filip på sin Instagram-story.

FILIP LAMPRECHT
Annons
FILIP LAMPRECHT

”TOUCHDOWN”, fortsatte han.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons