TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanna Bråding om kärleksrelationen med British: "Kärleken finns"

05 sep, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Paret kämpar fortfarande med sitt förhållande, men Sanna Bråding ser ändå positivt på framtiden.
Annons

Sedan radioprofilen Sanna Bråding, 35, fick sonen Kane-Lee, 13 månader, har vi förståeligt nog sett mindre av henne i vimlet. Men på SR:s 90-årsfirande dök hon upp i knallturkos dress och illrosa frisyr.

– Jag mår bra. Känns skönt att vara här. Mina prioriteringar just nu är jobb och min son men det är också roligt att vara ute igen. Fortfarande vill jag inte ha barnvakt som stannar över natten, säger hon till Hänt.

Sanna Bråding och sonen Kane-Lee. Foto: IBL
Sanna Bråding och sonen Kane-Lee. Foto: IBL

I samband med att Sanna Bråding var gravid bloggade hon öppenhjärtigt om sina farhågor att få förlossningsdepressioner och om slitningar mellan henne och pojkvännen Mbumba “British” Mwasas, 39.

– Det hände något med oss när Kane-Lee kom. Vi hamnade på olika plan och vi mådde inte bra i det och då tog jag tog ansvar för det, kände att vi ska ta en paus, sa hon till Hänt i mars.

Kämpar med kärleken. Sanna Bråding och Mbumba "British” Mwasas. Foto: IBL
Kämpar med kärleken. Sanna Bråding och Mbumba “British” Mwasas. Foto: IBL

När vi nu möter Sanna Bråding i Berwaldhallen låter det annorlunda.

– British har sitt att deala med men vi umgås och han sov hos oss senast i natt. Jag har tålamod och så får vi se vad som händer. Kärleken finns.

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons