TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanna Bråding: "Många runt om mig har gått bort alldeles för tidigt"

16 mar, 2015 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Sanna Bråding har sorg. En nära vän gick nyligen bort. "Varför händer vissa saker? Vad är meningen med det? Finns det någon mening?"
Annons

Radioprataren och före detta Tre Kronor-stjärnan Sanna Bråding, 34, går igenom en mörk period i sitt liv just nu. Häromveckan nåddes hon nämligen av ett dödsbud. En nära vän hade tragiskt gått bort.

– Enda sedan beskedet om min bortgångna vän nådde mig i tisdags har det varit mycket tankar och känslor som snurrat inom mig, bloggar Sanna som medverkat i en minnesstund för den saknade killkompisen.

På sin blogg berättar hon öppenhjärtigt att många personer i hennes omgivning gått bort alldeles för tidigt.

Sanna med sonen. Foto: Jonas Hessman
Sanna med sonen. Foto: Jonas Hessman

– Varför händer vissa saker? Vad är meningen med det? Finns det någon mening? Jag tänker på hans familj, hans närmaste. Jag tänker på hur det var för dem att få det där telefonsamtalet att han hittats livlös. Jag tänker på hur tungt det måste vara för dem just nu, fortsätter Sanna gripande.

Annons

I sitt eget livsbagage har Sanna ett flertal jobbiga motgångar. Hon var länge slav under droger och dömdes i augusti 2008 till tre månaders fängelse. Detta medan pojkvännen Mbumba British Mwasas fick ett betydligt kännbarare straff. Tillsammans är de nu föräldrar till sonen Kane-Lee, 7 månader. Länge drog Sanna det tunga lasset i princip på egen hand, men nyligen bestämde sig paret för att börja om på ny kula som familj.

– Jag inser att vi alla går igenom toppar och dalar. Den som hävdar att deras relation alltid är fantastisk, den människan lever nog ganska mycket i förnekelse, skrev Sanna för en tid sedan på sin blogg.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons