Sanna Bråding om gravidbeskedet: "Hur kunde det hända?"

Sanna Bråding berättar nu om chocken som hon drabbades av när hon reda på när hon var gravid. "Jag grät och jag grät", skriver hon.

Nöjesprofilen Sanna Bråding, 37, blev i början av året mamma till en andra liten son, Lakkie-Bee. Och även om hon älskar honom lika hejdlöst mycket som storebror Kane-Lee, 2,5, så var det allt annat än en planerad graviditet.

Orsaken var att hon och kärleken British Mbumba, 39, än en gång brutit upp sin relation. Att skaffa ett barn till fanns inte på kartan.

Nu skriver Sanna om chocken när hon fick reda på att hon var gravid. Det var för ett år sedan som hon började få sina aningar i samband med att humöret svajade.

Sanna började göra egna uträkningar om ägglossning, sexuellt umgänge och allt annat som ska klaffa för att ett barn ska bli till – och kom varje gång fram till att det borde vara omöjligt för henne att vara befruktad.

“Det är omöjligt. Jag borde andas ut, men jag kan ändå inte för jag känner min kropp. Och något känns. Jag vet innerst inne redan vad som är på gång, men jag fortsätter att slå bort tanken. Det kan inte vara sant. Det är ju omöjligt. Jag räknar igen. Ja, omöjligt”, skriver Sanna Bråding på sin blogg.

LÄS OCKSÅ: Sanna Brådings ord om delad vårdnad av barnen: ”Aldrig!”

Trots sina uträkningar köpte hon ett graviditetstest för att få svart på vitt. Sanna skriver att när hon väntade på resultatet kände hon på sig vad svaret skulle visa.

“Jag kissar på stickan, lägger den upp och ned, väntar de där minuterna och sedan tar jag den i handen och räknar till tre innan jag vänder den om. Där var dem. Så där tydligt lilablå som de alltid är. Jag var gravid!”, skriver hon.

Samma sekund rasade Sanna ihop på köksgolvet.

“Jag sjönk ihop på köksgolvet gråtandes. Allt stannade. Jag grät och jag grät och jag grät.Tusen tankar flög runt inom mig. Alla planer om framtiden, om relationen, jag som ensamstående tvåbarnsmor. Jag var helt matt, tom. Hur kunde det hända???”, skriver hon.

Sanna Bråding med sina söner Kane-Lee och Lakkie-Bee, samt deras pappa British.

Efter en natt hade känslorna landat i henne, och Sanna beskriver att hon kände ett lugn.

“Om en liten bebis kommer till mig på det här mirakulösa sättet, som en sista gnista från pappa B, då måste det vara viktigt. Allt kändes så självklart. Jag kommer fixa det här. Och det kommer bli så fint. Det är meningen”, skriver Sanna.

Den största rädslan, att vara ensam med barnen, såg hon nu istället som en styrka.

“Jag insåg att vad som än händer mellan mig och B, så kommer barnen alltid att ha varandra och även kunna dela sin pappa. Jag kommer alltid vara där och vi tre kommer alltid att ha varandra. Allt blev så självklart!”, skriver hon.

I januari 2017 föddes Kane-Lees lillebror, Lakkie-Bee. Sanna Bråding beskriver familjens oplanerade nytillskott som en gåva.

“Vad hade livet varit utan dig? Jag är såå tacksam över att du kom till oss”.

LÄS OCKSÅ: Sanna Brådings namnändring – ber sin bebis om ursäkt

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!