Sanna Bråding mamma igen – visar upp sin lycka

Sanna Bråding har blivit tvåbarnsmamma. Visar upp nyfödda familjetillskottet på Instagram. "Jag är så ödmjukt tacksam", skriver hon.

Tv-profilen Sanna Bråding, 36, har blivit mamma igen! På Instagram visar hon upp det lilla nytillskottet.

Lika snabbt som din storebror flög du ut till vår jord. Jag hann knappt komma in på BB innan du tittade ut idag kl. 13.29. Älskade, vackra lillebror BLAKKIE-BEE. Du kraftfulla resenär. Välkommen till vår familj! Tack för att du kom till oss. Tack för grymt teamwork vid förlossningen. Min andra lilla musketör. 49 cm & 3,0 kg fulländning, skriver programledaren följt av en massa hjärtan.

Det var i september som Sanna avslöjade att hon var gravid och att sonen Kane-Lee, 2, skulle bli storebror. Det som förvirrade många var att tv-profilen inte hade en officiell pojkvän efter att uppbrottet från sambon British Mbumba, 39.

I början av januari berättade Sanna att det faktiskt var den tidigare kärleken British som även är far till nya bebisen.

LÄS OCKSÅ: Bråding avslöjar vem pappan är 

– Jag har valt att hålla hela vår familjebild ganska hemlig för vi var inte redo att gå ut med den, och jag kände att det var vår ensak, berättar hon i Gravid Vecka för Vecka.

Paret träffades för elva år sedan och Sanna har tidigare uttryckt att hon är tacksam över deras tid tillsammans, men att det samtidigt varit komplicerat då hon varit ensamstående med Kane-Lee.

LÄS OCKSÅ: Gravida Sanna Bråding kollapsade: ”Det högg till i magen”

– När jag började fatta att jag var gravid så…. hela min värld rasade. Så kändes det. Jag tittade på den här stickan, Kane-Lee hade somnat, och jag satt på köksgolvet och bara grät, har Sanna tidigare berättat om det nya gravidbeskedet.

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!