ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sandra Dahlberg lägger av – orden om artistkarriären: ”Ensamt”

07 dec, 2022 
Sandra Dahlberg och Rickard Sjöberg
Sandra Dahlberg är vinstutdelare i Postkodlotteriet men nu står det klart att hon drar ner på arbetet.
Det berättar den tidigare artisten i en intervju med Hänt.
– Nu jobbar jag mer i det dolda, säger hon.
Annons
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”Brand logo
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”

Sandra Dahlberg, 43, slog igenom i Fame Factory 2003. I början av hennes karriär var det just musiken som var det stora fokuset. Vi har fått se henne tävla i Melodifestivalen flera gånger men på senaste är det främst som programledare och vinstutdelare i Postkodlotteriet som vi sett Sandra.

Därför syns Sandra Dahlberg allt mindre i Postkodlotteriet

I hela 13 års tid har Sandra arbetat med programmet som leds av Rickard Sjöberg, 53. Men på senaste har hon synts till allt mindre vilket hon nu berättar om för Hänt.

– Vi är ganska många vinstutdelare så det är rätt utspritt. Men nu jobbar jag mer i det dolda, jag jobbar mycket som moderator och konferencier på många andra företagsjobb också så, säger Sandra.

Så vi kommer se dig mindre framöver?

– Kanske inte mindre men kanske inte lika frekvent.

Lägger ner helt som artist – orden om beslutet: ”Är ganska klar”

Inte nog med att Sandra syns mindre i Postkodlotteriet-sammanhang så blir det inte heller med musik. Den delen av hennes arbetsliv har hon lagt ner.

Annons

– Nja jag håller gärna på med musik men jag är ganska klar med att vara artist. Jag höll ju på och härjade där men det blev så ensamt. Man åkte runt och så uppträdde man ensam så gick man och la sig ensam, klev på ett tåg ensam och sen kom en arrangör och plockade upp en ensam så nja. Om jag blir världsartist med ett stort entourage och massa musiker och dansare då är jag på. Men det lär ju hända..., säger hon.

Någon som däremot satsar fullt ut på musiken är Sandras son Vilmer, 15, som hon har tillsammans med Jimmy Jansson, 37. Vilmer släpper nu sin första singel och jämförs med Nils "Einár" Grönberg

FOTO: Youtube

Annons