ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sandra Dahlberg och Rickard Sjöbergs okända relation utanför tv-rutan

28 nov, 2022 UPPDATERAD 16 okt, 2023
Sandra Dahlberg och Rickard Sjöberg
Sandra Dahlberg och Rickard Sjöberg arbetar ihop med Postkodmiljonären.
Nu avslöjas deras sin privata relation utanför tv-rutan.
– Vi har känt varandra sedan 1999, säger Sandra till Hänt.
Annons
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”Brand logo
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”

Sandra Dahlberg, 44, slog igenom i dokusåpan Fame Factory 2003. Sedan dess har vi sett henne tävla i Melodifestivalen och som programledare i Postkodsmiljonären.

När Hänt träffar tv-profilen inför Herre på täppan berättar hon om sina år i Postkodsmiljonären. På senaste har Sandra synts till allt mindre och nu berättar hon om anledningen.

– Vi är ganska många vinstutdelare så det är rätt utspritt. Men nu jobbar jag mer i det dolda, jag jobbar mycket som moderator och konferencier på många andra företagsjobb också så.

Så vi kommer se dig mindre framöver?

– Kanske inte mindre men kanske inte lika frekvent

Sandra Dahlbergs verkliga relation till Rickard Sjöberg utanför tv-rutan

Någon annan som är väl förknippad med programmet är Rickard Sjöberg, 54. Men hur ser egentligen relationen mellan Sandra och Rickard ut?

Annons

– Ja vi har känt varandra sedan 1999 så det är väldigt länge. Då träffades vi för första gången så vi är fina vänner. Och Daniel (reds amn. Paris) och jag, vi är jättejättebra vänner, han är en av mina bästa vänner.

Det var i en tävling med namn Sveriges lucia som Sandra och Rickards vägar korsades för första gången. Det sa klick och sedan dess har de varit vänner.

Umgås ni även med era barn?

– Ja men hans tjejer är lite större nu så nja.

Sandra är mamma till barnen Wilmer och Blända. Rickard är pappa till Lily Rose och Gloria.

Sandra Dahlberg lägger ner artistkarriären

I början av Sandras karriär var det just musiken som var det stora fokuset. Men nu bekräftar hon att den biten av hennes arbetsliv är något hon lagt ner.

– Nja jag håller gärna på med musik men jag är ganska klar med att vara artist. Jag höll ju på och härjade där men det blev så ensamt. Man åkte runt och så uppträdde man ensam så gick man och la sig ensam, klev på ett tåg ensam och sen kom en arrangör och plockade upp en ensam så nja. Om jag blir världsartist med ett stort entourage och massa musiker och dansare då är jag på. Men det lär ju hända...

FOTO: TT

Annons