Samir Badrans uppmaning till fansen efter nya hälsobeskedet

Samir Badran berättar om sitt mående.
Efter utbrändheten tog Samir Badran en paus från både rampljuset och festandet. Efter en period av vila är han nu tillbaka med ny musik och står också på scenen igen. Men i ett inlägg på Instagram stories berättar nu artisten att han mår dåligt igen, men den här gången på ett annat sätt.
Annons

Samir Badran, 29, berättade i höstas för sina följare att han gått in i väggen och var tvungen att ta en paus från alla åtaganden. I ett inlägg på Instagram berättade han öppenhjärtigt om sitt mående.

Annons

Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han då.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Några månader efter pausen tog relationen mellan Samir Badran och Sigrid Bernson slut. Paret hade då varit tillsammans i två år.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir på Instagram när han bekräftade uppbrottet.

Annons

Under våren började artisten må bättre. Han började jobba med musiken igen och släppte en ny låt med Youtube-stjärnan Anis don Demina, 26.

– Det går upp och ner. Jag har bränt ut mig sönder och samman. Jag mår bra men jag är sliten som fan, sa Samir i maj till Hänt. 

Mår dåligt fysiskt

För att må bättre och återhämta sig efter utbrändheten har Samir Badran bland annat dragit ner på festandet.

– Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden, sa han till Hänt.

Nu berättar Samir Badran att han mår riktigt dåligt igen – men fysiskt den här gången. I ett inlägg på Instagram story skriver han om sitt mående.

Annons

Svär ja mår skit, riktigt jävla dåligt fysiskt. Min kropp känns som att den blivit överkörd av en lastbil, men jag fucking älskar livet endå!” skriver han.

Trots att han mår dåligt finns det mycket att vara glad över i livet, menar han.

Njut av varje sekund. Svär på allt, tror inte ja haft tråkigt en enda sekund av mitt liv. Man ska fan inte ta livet på allvar. Livet e för dom flesta en “kamp” man ska ta sig igenom, men snääälla varför ta allt så fucking jävla seriöst om vi ändå ska dö nångång? Leeeeeeeeeeev nu, tänk inte så mycket fan”, skriver Samir Badran.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…