Samir Badrans oväntade besked om Paradise hotel: ”Kul”

Samir Badrans nya besked om Paradise hotel
För sex år sedan var Samir Badran en av deltagarna i Paradise hotel. Nu berättar han om sina tankar kring att ställa upp i dokusåpan igen.
Annons

Artisten Samir Badran, 28, har gjort ett namn för sig genom att ställa upp i Melodifestivalen tillsammans med vännen Viktor Frisk, 24, flertalet gånger. Duon ligger bakom hits som Bada nakna och Shuffla. Samir har även deltagit i Let’s dance på TV4 samt varit en av programledarna för Talang.

Annons

När Samir Badran tävlade i Let’s dance år 2017 dansade han tillsammans med Sigrid Bernson, 30. Snart började romansrykten cirkulera och efter inspelningarna erkände de att de var mer än bara danspartners. Relationen höll fram till i januari i år.

Sedan dess har Samir Badran setts kyssa realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang samt startat romansrykten med Cassandra Ekholm, 18, efter att ha fastnat på bilder tillsammans på en nattklubb. Men Samir Badran är ännu singel och under en frågestund på sin Instagram avslöjade han att han inte letar efter en partner just nu.

”Söker inte tjej”, skriver Samir i ett inlägg efter att ha fått frågan om han har hittat någon ny efter Sigrid.

Annons

Samir Badrans inställning till Paradise hotel

Samir Badrans kändisskap började med att han deltog i Paradise hotel 2013. Där träffade han Anja Almeida, 28, som han spelade tillsammans med i programmet. Detta var samma säsong som Jesper ”Jeppe” Johansson, 28, och Paulina ”Paow” Danielsson, 25, gjorde debut i Paradise hotel.

Både Jesper och Paulina har sedan dess deltagit i dokusåpan igen. Samir Badran gjorde en kort visit i Paradise hotel 2014 men har sedan dess hållit sig borta från liknande program. Däremot ratar han inte möjligheten att ställa upp i dokusåpan igen.

Under frågestunden på Instagram svarar Samir Badran nu på frågan om han kan tänka sig att göra comeback i Paradise hotel.

”Aa kanske, jag vet inte asså! Isf bara för att ha kul men tycker det blivit LITE tillgjort på senare tid. Känns inte som folk är sig själva och jag vill vara där och hänga med folk och det blir svårt om alla är fake”, skriver Samir Badran på Instagram story.

FOTO: YLWA YNGVESSON / XP / TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…