Samir Badrans ord om relationen med Julia Sundquist

Samir Badran och Julia
Samir Badran och Julia Sundquist blev ett par i somras.
Nu berättar artisten om kärlekslyckan.
– Fet kombo, skriver han.
Annons

Det var i början av året som Samir Badran, 29, avslöjade att han och Sigrid Bernson, 31, valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades under inspelningen av Let’s dance 2017 och efter ett par turbulenta månader bestämde de sig för att avsluta relationen.

Annons

Sedan dess har både Sigrid och Samir gått vidare. I december la Sigrid Bernson upp en bild på Instagram där hon kysser artisten Robin Bengtsson, 29, och sedan dess har det nyförälskade paret varit nästintill oskiljaktiga.

Annons

För Samir Badrans del började ryktena om en ny relation cirkulera redan i våras. Under sommaren kunde följarna se att han umgicks allt mer med Linköpings-tjejen Julia Sundquist, 22, och det dröjde inte länge förrän artisten avslöjade att Julia är hans nya flickvän. Samir har till och med sagt att hon skulle kunna vara kvinnan han gifter sig med i framtiden.

– Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, sa han till Nöjesbladet i höstas.

Samir Badrans nya kärleksbild med Julia

Julia Sundquist har vid flera tillfällen visar sin kärlek till Samir öppet i sociala medier. I november la hon upp en pussbild på dem två och i bildtexten skrev hon:

Annons

”Min soulmate for life”, vilket kan översättas till ”Min själsfrände för evigt”.

För en vecka sedan la Julia upp ett inlägg som avslöjade att paret befinner sig i Thailand.

”Äntligen där jag hör hemma. Med dig”, skrev hon intill en bild på pojkvännen på ett hotellrum.

Det har varit väldigt tyst från Samir Badrans håll de senaste månaderna. På sitt Instagram-konto har han mestadels delat med sig av reklaminlägg samt promotat sin musik. Men under semestern har han valt att lägga upp en kärleksfull bild med Julia.

”Chill & kärlek! Fet kombo”, skriver artisten följt av en eldflamma-emoji.

View this post on Instagram

Chill & kärlek! Fet kombo 🔥

A post shared by Samir Badran (@samirbadrans) on

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…