Samir Badrans nya ord om Sigrid Bernson efter uppbrottet

Samir Badran om uppbrottet från Sigrid Bernson
Det var i januari som Samir Badran och Sigrid Bernson gick ut med att de hade gått skilda vägar efter nästan två år tillsammans. I samband med Sigrids nya singel uppmärksammar nu Samir sitt ex på Instagram.
Annons

Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, träffades när de dansade ihop i TV4:s Let’s dance 2017. Kärleksgnistor uppstod snabbt och det dröjde inte länge innan de blev ett par.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Ofta syntes de tillsammans, både på events och sociala medier. Till exempel tävlade båda två i Melodifestivalen förra året då Sigrid tävlade med Patrick Swayze och Samir med bidraget Shuffla tillsammans med Viktor Frisk, 24, i duon Samir & Viktor.

Annons

Trots att de var konkurrenter så stöttade paret varandra öppet och som tur var tävlade de i olika deltävlingar. När Sigrid tävlade i den första deltävlingen satt Samir i publiken och höll upp en gullig skylt som stöd till flickvännen.

Men i början av året kom beskedet att paret gjort slut efter ungefär två år tillsammans. I ett inlägg på Instagram gick Samir ut med att förhållandet tagit slut och förklarade samtidigt varför de gått skilda vägar:

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir och fortsatte:

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Skulle dö för dig

För ett par veckor sedan återförenades ex-paret igen när Samir och Viktor gästade Let’s dance och framförde sin nya låt Odödlig. Trots att Sigrid Bernson vid det laget redan åkt ut ur tävlingen var hon ändå på plats och dansade i öppningsnumret.

Efter Let’s dance tar nu Sigrid tag i musiken på nytt genom att släppa låten Skulle dö för dig, vilket blir hennes första låt på svenska. I maj berättade Sigrid Bernson för Hänt vad den nya singeln handlar om:

– Den är på svenska, och handlar om när man träffar någon och känslan av att man vill säga till den man dejtar att man vill vara bara vi två, men man vågar inte riktigt. Så gör man det ändå. Den heter Dö för dig för det är så man känner, sa Sigrid till Hänt.

Exet Samir har hittat till låten och det visar han upp på sin Instagram story. Han har tagit en skärmdump från sin mobil där det syns att han lyssnar på Sigrids låt och uppmanar hans följare att lyssna genom att länka till låten.

Annons

”Riktigt grym!”, skriver Samir Badran om låten på Instagram.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…