Samir Badran visar upp sin plötsliga utseendeförvandling

Samir Badran visar upp sin utseendeförvandling
Samir Badran har länge kämpat mot utbrändhet och stress.
För ett år sedan tog han en längre paus och nyligen ställde han in en spelning med Samir & Viktor på grund av sitt mående.
På Instagram visar tv-profilen nu upp en plötslig och stor förvandling.
”Vågat”, skriver en av Samirs följare.
Annons

För ett år sedan gick Samir Badran, 29, ut med beskedet att han skulle ta en paus. Orsaken var utbrändhet och på Instagram skrev artisten och tv-profilen om bakgrunden till beslutet.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev Samir Badran då i ett inlägg på Instagram.

Annons

Samir har varit öppen med att han har sjukdomen Visual snow som påverkar hans syn negativt. Sjukdomen reagerar dessutom på stress vilket gör synen ännu sämre under stressiga perioder för Samir.

Annons

”Kan beskriva känslan med att jag känner mig ”full”. Det snurrar i mitt huvud, min syn försämras konstant, jag har myrornas krig i mitt synfält”, förklarade Samir på Instagram för ett år sedan.

Ställde in sin medverkan

När Hänt i våras träffade Samir Badran berättade han att han mådde bättre. En stor anledning var Samirs beslut om att festa mindre. Under perioden när Samir och vännen Viktor Frisk, 24, var i gång som allra mest med musikduon Samir & Viktor kunde vännerna nämligen ha 200-250 spelningar per år – och det blev rejält med fest för Samir.

– Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden, berättade Samir till Hänt då.

Men trots Samirs positiva hälsobesked i våras berättade nyligen Viktor Frisk att Samir ställt in sin medverkan på en spelning med Samir & Viktor. Anledningen var återigen Samirs mående.

”Ikväll kör vi utan Samir på Silja Line. Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs. Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs. Ser fram emot att uppträda ikväll, kommer såklart sakna Samir. Hoppas att han mår bättre snart, in och bomba honom med kärlek!”, skrev Viktor Frisk på Instagram och stöttade kollegan.

Annons

Samirs förvandling

Efter den inställda spelningen med Samir & Viktor visar Samir Badran nu upp en plötslig utseendeförvandling. På en bild på Instagram ses tv-profilen nämligen sitta i frisörstolen med en helt ny hårfärg. Samir har valt att gå ifrån sitt tidigare mörka hår och nu blivit blondin.

Och följarna är inte sena med att ge komplimanger till Samirs stora förändring.

”Sååå snyggt”, skriver en.

”Vågat”, skriver en annan följt av en emoji med hjärtögon.

”Riktigt snyggt!”, skriver en tredje.

Annons

”Wow”, skriver en fjärde.

FOTO: TT/Patrik Österberg, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…