Samir Badran säljer sin lägenhet – se bilderna här

Samir Badran säljer sin lägenhet – se bilderna här
Samir Badran har bestämt sig för att sälja sin lägenhet på Östermalm i Stockholm.
Se alla bilder inifrån den lyxiga tvårummaren här!
Annons

Det har hänt en hel del i artisten Samir Badrans, 29, liv i år. Han inledde 2019 med att bekräfta uppbrottet från Sigrid Bernson, 30, som han träffade när han deltog i Let’s dance två år dessförinnan. Samir har även varit öppen med att han under en längre tid kämpat mot utbrändhet och stress och bara för ett par veckor sedan valde han att ställa in sin medverkan vid en spelning med parhästen Viktor Frisk, 24.

Annons

I somras började artistens fans spekulera i att han träffat kärleken på nytt och det dröjde inte lång tid förrän Samir avslöjade att han är i ett förhållande med Julia Sundquist, 22. Sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga och pratat öppet om sin kärlek till varandra.

Annons

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det, sa Samir Badran till Nöjesbladet i samband med relationsavslöjandet.

Så mycket kostar Samir Badrans lägenhet

Nu sker ännu en stor förändring i Samirs liv. Han har nämligen bestämt sig för att sälja sin lägenhet. På artistens Instagram story delar han med sig av lägenhetsannonsen samt taggar den ansvarige mäklaren, Adam Farhoumand, på Unik Fastighetsförmedling.

”Säljer nu min lägenhet! Så är du sugen på att köpa den fetaste lägenheten i Stockholm? Kontakta mäklaren!”, skriver Samir i inlägget.

Samir Badrans lyxiga tvårummare är 74 kvadratmeter stor och centralt belägen i Stockholm. I annonsen beskrivs bostaden som ”otroligt påkostad” och utgångspriset ligger på 5 995 000 kronor.

Annons

”Denna moderna och attraktiva bostaden ligger verkligen helt perfekt vid gränsen mellan city och Vasastan. Bostaden har ett härligt vardagsrum med burspråk som ger en charmig känsla, köket är toppmodernt och sovrummet är avslappnande med sina gråa väggar”, står att läsa i annonsen.

Innan Samir Badran köpte lägenheten på Östermalm bodde han vid Medborgarplatsen på Södermalm. Vart han ska flytta nu har han inte avslöjat än.

Samir Badrans lägenhet

Samir Badrans lägenhet

Samir Badrans lägenhet

Annons

Samir Badrans lägenhet

Samir Badrans lägenhet

Samir Badrans lägenhet

Samir Badrans lägenhet

FOTO: Unik Fastighetsförmedling, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…