Samir Badran och Viktor Frisks avslöjande om sitt bråk: ”Dags att berätta sanningen"

Artistduon Samir Badran och Viktor Frisk har länge varit hemlighetsfulla med vad deras nya projekt är. Idag avslöjade de allt på sina sociala medier, och fansen är nu överlyckliga.

Artistduon Samir Badran, 27, och Viktor Frisk, 23, har precis hunnit landa efter sin medverkan i Melodifestivalen där de kammade hem en fjärdeplats med låten Shuffla. Redan nu har de påbörjat nästa projekt, en bok där de kommer att avslöja allt om man ska tro Samir.

Jag och Viktor Frisk ska släppa en bok om de här galna åren tillsammans! I boken, som kommer i november, ska vi berätta allt. Det har varit många good times. Men också bråk, tjafs och konflikter. Folk har försökt blåsa oss. Det har funnits dagar när vi faktiskt sagt upp kontakten med varandra. Dagar då slagsmål legat i luften. Det blir flera stora avslöjanden”, skriver han på sin Instagram.

Boken kommer att skrivas av författaren Pascal Engman och kommer självklart att innehålla historier från både Melodifestivalen och duons spelningar runt om i Sverige. Även Viktor skriver om det nya projektet på sin Instagram.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Jag och Samir Badrans har bestämt oss för att det äntligen är dags att berätta sanningen om de här galna åren som Samir & Viktor funnits. Det ska bli bok, för er fans.

Under deras år tillsammans har relationen gått upp och ner. För drygt ett år sedan valde de att ta en paus från varandra, och det verkar som att sanningen bakom splittringen kommer att avslöjas i den nya boken.

De senaste åren har varit de bästa åren i mitt liv, samtidigt som de också varit de jobbigaste. I boken, som kommer ut i november, kommer vi berätta allt om hur vi egentligen mått. Om de gånger vi sagt upp vår vänskap och om när vi hatat varandra. Många stora avslöjanden lovas! Och självklart också de bra och underbara sakerna”, skriver Viktor.

Och reaktionerna från fansen låter inte vänta på sig.

OMFG!! Jaaa! Fyfan vad bra längtar redan!

Åhh men äntligen! Den boken ser jag verkligen fram emot.

Wooow magiskt!

Jag längtar verkligen efter eran bok den kommer att bli jätte bra.”

Bokens titel är ännu inte klar. Vi väntar med spänning!

Samir Badran och Viktor Frisk.

De slog igenom stort när de gjorde debut i Melodifestivalen 2015 med låten Groupie.

2016 tävlade de i Melodifestivalen för andra gången med låten Bada nakna. Till fansens förtjusning kastade de kläderna på scenen.

I Melodifestivalen 2018 tävlade de med låten Shuffla och tog sin bästa placering någonsin med en fjärdeplats.

HETAST PÅ HÄNT TV: SAMIR BADRAN & SIGRID BERNSON om kärlek, relationen & nakenbad

LÄS OCKSÅ: Attacken mot Samir och Viktor – nu ber företaget om ursäkt

LÄS OCKSÅ: Samir Badran och Viktor Frisk: ”ADHD är en superkraft”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!