Därför lämnar Samir Badran och Julia Sundquist Sverige för Spanien

Samir Badran och Julia Sundquist.

Samir Badran och Julia Sundquist har nyss sålt sin lägenhet i Linköping för att flytta tillbaka till Stockholm.
Samtidigt går paret ut med att de ska lämna Sverige.

Artisten Samir Badran, 30 och sambon Julia Sundquist, 24, blev tillsammans under sommaren 2019. I början av 2020 friade Samir till Julia i direktsändning av Talang vilket chockade alla i publiken och inte minst Julia. Paret träffades under en utekväll i Stockholm och sedan blev de tillsammans bara efter två månader.

I ett och ett halvt år har paret bott i Linköping då de ville komma bort från storstaden, men nu ska de sälja lägenheten igen för att flytta tillbaka till Stockholm.

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skrev Julia Sundquist i ett inlägg på Instagram då.

Därför lämnar Samir och Julia Linköping

För Hänt har Julia berättar med om flytten från hemstaden Linköping.

Ja, vi ska sälja vår lägenhet i Linköping för att bege oss till Stockholm igen. Man kan säga att vi har tagit 1.5 år i Linköping för att sänka tempot i våra liv lite och stressa ner samt plugga som vi båda har gjort här. Nu är vi redo för Stocholm igen.

Hon fortsätter:

Vi älskar Stockholm och nu blir det ett nytt kapitel i livet där, främst för Samir som mer eller mindre byter karriär”, säger Julia till Hänt.

Samir Badran och Viktor Frisks återförening

Under förra sommaren meddelade Samir Badran att han skulle byta karriär och börja studera till fastighetsmäklare. Nu har han studerat i ett år och har lika lång tid kvar av plugget. Men till hans fans stora glädje gick han ut häromveckan och berättade om återföreningen med sin parhäst Viktor Frisk.

Efter en lång paus från musiken gick Samir ut under våren och berättade att Viktor Frisk och han ska återförenas. De ska skapa nya låtar.

– Helt plötsligt ringer Samir och säger att vi har en låt på gång som vi släpper om två veckor, sa Viktor när han gästade Bathina Philipsons podcast nyligen.

OJDÅ! TV4-tittarna rasar efter Nyhetsmorgons miss

Samir Badran och Julia Sundquist reser till Spanien

Samir och Julia blir dock inte långvariga i Stockholm och nu avslöjar paret att de reser utomlands istället. De ska nämligen dra till Spanien i en hel månad. På Instagram berättar Samir Badran om beslutet med fästmön.

Blev precis storm i Sverige så detta blev sista kvällen här. Imorn blir det en månad i Spanien, bye bye”, skriver han i ett inlägg.

LÄS OCKSÅ: Julia Sundquist och Samir Badrans lägenhet är till salu – se alla bilder här

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i tårar efter följarens kommentar om ångest

FOTO: Instagram, Mattias Hansson/TT

Senaste nytt