ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sami Nikulas barnbesked med 15 år yngre flickvännen Natalie Bonnevier

28 jan, 2022 
Sami Nikula
Sami Nikula blev känd efter sin medverkan i Familjen annorlunda.
I en intervju med Hänt berättar han nu om förlovningen med nya kärleken och tankarna på fler barn.
– Jag ville ju ha tio barn från början, säger Sami.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Sami Nikula, 49, medverkade i Familjen annorlunda i flera säsonger med sin stora familj. Totalt har han nio barn – de flesta tillsammans med ex-makan Matilda Nikula.

Ifjol fann Sami kärleken på nytt i Natalie Bonnevier, 34. De är numera förlovade och bor bara 50 meter ifrån varandra. I en intervju med Hänt berättar Sami om förlovningen, livet och tankarna på fler barn.

Sami Nikula om förlovningen: ”Jag frågade bara rakt ut”

Sami har under en period tampats med utmattning, något han tidigare berättat om i en stor intervju med Hänt. Vid sin sida har Natalie funnits och i slutet av 2021 frågade han den kärleksfulla frågan.

– Hon betyder jättemycket. Hon känner mig bäst och såg när allt blev bara värre och värre. Hon började förstå att det verkligen var illa. Jag menar sömnen fallerade helt på slutet. Ingen snack om saken att det här är läskigt.

Annons

Att förlova sig med Natalie kom som en självklarhet för Sami.

– Det kändes helt naturligt, det var inte planerat. Men jag frågade bara rakt ut, för att det kändes så jäkla bra. Hon sa ja efter två sekunder, så tog jag upp det här med att tatuera in ringarna, säger Sami Nikula och fortsätter:

– Det finns en del som reagerat på det med. Men såsom hon och jag är som personer så kommer vi med all säkerhet vara vänner ifall det tar slut. Relationen är uppbyggd på vänskap. Sedan dök det upp känslor.

Sami Nikula om fler barn med nya kärleken: ”Inte aktuellt”

Sami och Natalie har inga planer på att flytta ihop just nu då det bor så nära varandra redan.

– Vi bor 50 meter ifrån varandra. Så som livet ser ut just nu så är det inte aktuellt att flytta ihop. Men någon gång blir det säker av. Vi pratar om att köpa hus, det krävs en del utrymme. Det ligger så pass långt fram, säger Sami Nikula och fortsätter:

Annons

– Min lägenhet är en form av nödlösning, nu lyckades jag ju få tag på en större lägenhet så det var bara att flytta.

Kan ni tänka er barn tillsammans?

– Nej, det är inte aktuellt. Jag ville ju ha tio barn från början, men jag fyller 50 år och jag orkar inte börja om igen, säger Sami och tillägger:

– Det räcker nu. Jag har levt småbarnsliv i nästan 23 år. Inget sådana planer nu. En dag i taget.

FOTO: TV4/Instagram

Annons