LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sami Nikula lever ensam med 9 barn – pengarna räcker inte till

18 apr, 2024 
Sami Nikula
Som pappa till nio barn är det inte lätt att få ekonomin att gå ihop.
För Hänt avslöjar Sami Nikula att han lägger 13 000 kronor på mat varje månad.
– Vi kämpar på, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jens Hult blev pappa tidigt – nya barnbeskedet med sambonBrand logo
Jens Hult blev pappa tidigt – nya barnbeskedet med sambon

I Familjen annorlunda fick vi lära känna familjen Nikula, som består av mamma Matilda Nikula, 40, pappa Sami Nikula, 51, och deras många barn. Idag ser konstellationen lite annorlunda ut, Matilda är bosatt på Gotland tillsammans med sin ”nya” pojkvän medan Sami bor kvar i Hallstahammar med alla barn.

Därför bor inte Sami och 15 år yngre fästmön Natalie ihop

Även Sami har gått vidare i kärlekslivet efter skilsmässan. Han är sedan ett par år tillbaka förlovad med Natalie Bonnevier, 36, som bor precis intill honom.

– Vi bor 50 meter ifrån varandra. Så som livet ser ut just nu så är det inte aktuellt att flytta ihop. Men någon gång blir det säker av, har Sami tidigare berättat för Hänt.

Att bli sambor är inte helt enkelt när man har så många barn. Sami Nikula är pappa till nio barn och flickvännen har två tonåringar hemma hos sig.

Sami Nikula tvingas jobba mer – trots utmattningen

Det är inte bara kärlekslivet som blir komplicerat när det är så många människor inblandade. När Hänt pratar med Sami om hans ekonomi berättar han att det är tufft att få det att gå runt.

Annons

– Ekonomin är som för många andra, ansträngd. Allt har blivit dyrare, framför allt maten. Matkostnaderna är på cirka 13 000 kronor i månaden, säger han och fortsätter:

– Hyran har gått upp med dryga 1 000 kronor, likaså varmvattnet. Kläder, bensin, nöjen... ja allt har blivit dyrare.

Nu tvingas Sami Nikula jobba ännu mer för att få pengarna att räcka till. Han lider av utmattningssyndrom sedan flera år tillbaka vilket försvårar läget.

– Vi har dragit in lite på det mesta. Som ensamstående är det tufft nu och det gör inte saken bättre att jag dras fortfarande med utmattningen och allt vad det innebär. Men vi kämpar på, säger Sami till Hänt.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons