Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Säkra stilen med kändisarnas favoritaccessoar – solglasögon

27 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Säkra stilen med kändisarnas favoritaccessoar – solglasögon
Finns det något som kan pigga upp en outfit mer än ett par snygga solglasögon? Tror inte det va! Här är redaktionens favoriter i sommar.
Annons

I år har solglasögonen blivit en riktig statement-accessoar. Och vi älskar det! I butikerna finns nu också ett smörgåsbord av olika varianter och stilar. Vi har snappat upp kändisarnas (och våra) favoriter, som både gör outfiten komplett OCH skyddar ögonen från solens härliga strålar. Perfekt va?

I år finns så mycket snygga glasögon och vi vill ha alla! Här har vi listat våra tre absoluta favoriter i sommar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Årets it-glasögon – den smala cateye-modellen. Ingen kan ha missat supertrenden som smög sig in i våras och tog oss alla med storm. Snyggast är de liggandes lite längre ner på näsan. Sensuellt och elegant på samma gång. En vinnare helt enkelt. Vi vill ha ett par i varje färg!!!

Cat eye-modellen syns överallt. Till och med på ingen mindre än Queen B, Beyoncé, som är helt flawless i sina röda bågar. Är färg inte riktigt din grej? Satsa då på dessa snyggingar i svart:

 

För den lite mer vågade passar en sportigare variant. Kolla bara in artisten Ritas Oras fantastiska bågar som skiftar i gul, orange och grön. Färgat glas är verkligen en av årets hetaste trender! Dessa sportiga solglasögon med blått multifärgat glas passar perfekt att matcha till ett par blå sneakers och ett par snygga sportiga shorts:

 

 

More is more! Allt blir roligare med lite extra bling bling, blommor eller någon annan unik detaljer. Ofta känns det lättare att sticka ut med solglasögonen än med till exempel en tröja. Och vi säger bara: KÖR, BARA KÖR! Paris Hilton kör på extra allt och vi inspireras! Här är ett par unika solglasögon i budget-variant:

Foto: Instagram

Annons