Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts stora ilska efter upptäckten: ”Fy fan”

07 jun, 2018 
Saga Scott rasar
Saga Scott rasar nu mot personer hon valt att hålla anonyma på grund av att hon anser att de trampar henne på tårna och behandlar henne dåligt.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 28, har i månader varit öppen med att hon lider av både oförklarliga smärtor i ryggen och perioder av depression. Med andra ord har hon kantats av flera tuffa månader.

Jag har tyvärr mått dåligt & inte direkt sagt det rakt ut men har varit deprimerad som fan & har fortfarande mycket ångest kvar. Jag har haft det i perioder i mitt liv men förra hösten/vintern så slog det mig rakt i ansiktet. Med depression tillkommer tyvärr extremt mycket andra problem som jag nu försöker ta tag i. Jag har liksom levt i någon dimmig värld den senaste tiden som har bestått av att jag varit trött mest, omotiverad & ledsen.”, skrev Saga Scott på Instagram i början av april i år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men för ett tag sedan kom den glädjande nyheten: hon mår mycket bättre än innan. Hon meddelade det glädjande beskedet på sin Instagram, och hennes följare jublade då.

Annons

Nu har hon precis varit på semester med kärleken Adrian Kolgjini, 23, och av bilder att döma har det sett fantastiskt ut, och förhoppningsvis är Sagas välmående fortfarande bra. Men däremot finns det något som bekymrar henne – hon känner sig illa behandlad av många, bland annat olika företag. Hon skriver om sin ilska.

Jag är på håret att hänga ut så jävla mycket folk som jag snar på, som verkligen trampat mig på tårna och tror att jag är någon person man kan utnyttja? Företag som kastar runt på en för deras bästa och sedan tror att man ska ha goda miner. Fy fan vad arg jag är, men vill inte anses som en oseriös person”, skriver Saga Scott nu på sin Instagram Storie.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons