Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts ärliga ord om svåra tiden – stöttas av följarna

12 apr, 2018 
Paradise hotel-profilen Saga Scott talar ut om den tuffa tiden.
Saga Scott öppnar nu upp sig på Instagram och berättar att hon mått dåligt under den senaste tiden. Bland kommentarerna möts hon av stöd och kärlek.
Annons

Tv3-profilen Saga Scott, 28, har tidigare hintat om att hon inte riktigt mår som hon vill må. Mycket har legat i att hon har oförklarliga smärtor i ryggen som ingen läkare, trots flertalet läkarbesök och undersökningar, kan sätta ord på. Men utöver smärtorna i ryggen förklarar hon nu att det är annat som har tyngt henne den senaste tiden.

Jag har tyvärr mått dåligt & inte direkt sagt det rakt ut men har varit deprimerad som fan & har fortfarande mycket ångest kvar. Jag har haft det i perioder i mitt liv men förra hösten/vintern så slog det mig rakt i ansiktet”, skriver hon nu på Instagram, och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Med depression tillkommer tyvärr extremt mycket andra problem som jag nu försöker ta tag i. Jag har liksom levt i någon dimmig värld den senaste tiden som har bestått av att jag varit trött mest, omotiverad & ledsen.

Hon förklarar att det med hennes depression har varit tungt för henne att ta tag i saker, stort och smått. Men som tur är känner hon nu att hon börjar få livslusten tillbaka, men hon har en bit kvar att gå innan hon mår helt bra igen.

Annons

Till folk som liksom inte förstår så är minsta lilla saken jobbig, man pallar knappt med sina egna tankar & det är väldigt svårt att förklara.. men man behöver sin tid. Och Instagram har stressat mig, allt har stressat mig & jag har bara tryckt allt åt sidan.”, skriver hon.

Bland kommentarerna möts hon av ett stort stöd och mycket kärlek från sina följare.

Känner igen mig så mycket i det du skriver. Hoppas allt blir bättre för dig snart”, skriver en.

Starkt att du delar med dig!”, skriver en annan.

Du är en stark kvinna mitt hjärta. Och du har mig vid din sida, alltid. Tillsammans är vi starka”, skriver ännu en.

Foto: IBL, Instagram

Annons