Artikeln innehåller reklamlänkar

Saga Scott rasande – efter kompisarnas svek: "Jag har haft pissiga vänskaper"

I ett ärligt inlägg på Instagram berättar Saga Scott nu att hon känner sig utnyttjad av vissa vänner i sin närhet – på grund av sitt kändisskap. "Vad ska man med den skiten till", skriver hon.

Saga Scott, 28, har medverkat i flera populära program som “Paradise hotel”, “Fångarna på fortet” och “Stjärnkusken”. Men nu berättar v-profilen att kändisskapet inte bara medfört positiva saker till hennes liv, utan även negativa.

I ett ärligt inlägg på Instagram skriver Saga Scott att hon upplever att hon blir utnyttjad av falska vänner, som bara vill umgås med henne på grund av att hon får vissa fördelar av sitt namn.

“För tillfället känner jag mig sjukt ensam, trots att jag säkert har massa folk runt mig(?) Jag upplever att många enbart hör av sig till mig när det handlar om att man kan lösa saker åt dom, bjuda på gratis sprit & middagar. Jag blir sällan hembjuden eller medbjuden på saker om det inte är av betydelse att det är “fett” om jag infinner mig på en plats för gratis drinkar”, skriver hon och fortsätter:

“Bara för att jag är en generös person & tar väl hand om dom jag tycker om betyder det INTE att man kan behandla mig hur som helst. Jag har haft pissiga vänskaper det senaste & jag skulle verkligen uppskatta bättre när jag ger så jävla mycket av mig själv”.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Saga Scott förtydligar att hon inte är otacksam för att hon blir bjuden på roliga saker, men att hon tycker att det inte känns speciellt kul när vissa i hennes omgivning bara vill umgås när de får fördelar. Men när hon bara vill prata ut eller ha någon som lyssnar på henne, är telefonen däremot tystare från samma personer.

“När någon går igenom skit eller liknande lufter jag på telefonen & ringer, hör av mig & visar intresse.. Alla är olika men hur svårt kan det vara att ge lite tillbaka? Efter alla middagar & grejer jag haft här traskar folk bara ut som ett jävla hotell.. Jag är faktiskt riktigt trött på dåligt beteende”, skriver hon och fortsätter:

“And Im sorry, men jag tänker inte vara tyst mer. Och jag säger inte att man måste kasta vänner men tar det mer än ger så låt det flyga, vad ska man med den skiten till…”

Efter det blev började hon blogg och engagera sig med sina följare på Instagram. 

Snabbt växte hennes konton och hon blev allt mer personlig med sina följare. 

Saga delar det mesta med sina följare och bland annat om sina skönhetsingrepp. 

Nyligen var hon och tömde sina läppar efter ett misslyckat ingrepp.

Efter det varnar hon sina följare för oseriösa kliniker. 

HETAST PÅ HÄNT TV: MY KARLBERG om att göra slut med BEN MITKUS och nya EX ON THE BEACH

LÄS OCKSÅ: Saga Scotts chock efter misslyckade läppingreppet: ”Herreguuuuud”

LÄS OCKSÅ: Saga Scotts oväntade beslut – byter liv totalt: ”Jag har bestämt mig”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!