LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter svåra tiden – Saga Scotts glädjebesked får fansen att jubla: ”Har det bästa framför dig”

11 maj, 2018 
Saga Scott glädje besked efter svåra tiden
Saga Scott har varit öppen med att hon haft ett par tuffa månader bakom sig och att hon varit deprimerad. Men nu lämnar hon ett glädjande besked till sina följare.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 28, har varit öppen med att hon mått dåligt den senaste tiden. Senast i april i år skrev hon om sitt mående som inte alls var som hon hade önskat. Mycket har handlat om att hon haft oförklarliga smärtor i ryggen, som läkare efter otaliga besök och undersökningar inte kunnat klargöra vad det beror på.

Jag har tyvärr mått dåligt & inte direkt sagt det rakt ut men har varit deprimerad som fan & har fortfarande mycket ångest kvar. Jag har haft det i perioder i mitt liv men förra hösten/vintern så slog det mig rakt i ansiktet. Med depression tillkommer tyvärr extremt mycket andra problem som jag nu försöker ta tag i. Jag har liksom levt i någon dimmig värld den senaste tiden som har bestått av att jag varit trött mest, omotiverad & ledsen.”, skrev Saga Scott på Instagram då.

Hon skrev även då att hon såg fram emot en vår och sommar utan ångest, och nu har det äntligen vänt! På Instagram meddelar Saga nu istället att hon mår bra igen efter alla svåra månader som hon har bakom sig.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag mår så mycket bättre nu, bara så ni vet. Ni som följer mig vet att jag haft struggle med livet. Men Im fine, alla borde få må bra”, skriver hon nu.

Bland kommentarerna skicka hennes följare varma lyckönskningar.

Det värmer mig ända i själen att höra detta. Det bästa har du framför sig.. bless you”, skriver en.

Gott tjejen! kämpa”, skriver en annan.

Det var trevligt att höra, kram!”, skriver ännu en.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons