Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scott vädjar till TV4 efter bluffen: ”Fan vad arg jag är”

18 jun, 2018 
Saga Scotts vädjan till TV4
Saga Scott har blivit utnyttjad i bantningsreklam och vädjar nu till TV4 att hjälpa henne med att sätta dit personerna bakom bluffen.
Annons

Tv-profilen Saga Scott, 28, medverkade i dokusåpan Paradise hotel 2014, och efter det har hon behållt sin skara fans och har över 300 följare på Instagram. Nu tar hon tillfället i akt på sin plattform och delar med sig av en händelse som skedde för några år sedan.

Har ni sett annonsbluffarna på TV4play? För 3-4 år sedan var det en jättestor annons ute på Facebook, Instagram med mera, angående mig. Företaget använde sig av mina bilder och uttalande som jag inte har sagt. Det var reklam för bantningspiller/bär från Indien (kan ha fel men är nästan 100) där de lurade folk att köpa detta för viktminskning”, skriver Saga Scott på Instagram Stories.

Hon har utnyttjats i bantningsreklam utan att själv ha gått med på det, hennes privata bilder och påhittat uttalande förekom i annonsen. Och i samband med det fick hon själv massor med meddelanden av folk som undrade om metoden fungerade.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var sådär 5-600 kommentarer och taggar till folk som undrade om det funkade osv. De har lurat hur många som helst säkert”, skriver hon och fortsätter:

Hemska människor som gör så, jag fick väldigt mycket meddelande om den frukten.. om det stämde? Helt sjukt ju.

Nu vädjar hon istället till TV4:s Kalla fakta, som tidigare granskat annonsbluffare, och undrar om det finns någon möjlighet att de kan hjälpa henne att sätta dit personerna bakom den påhittade reklamen.

Min advokat försökte hitta vem det var men utan framgång.. Kanske annonsbluffarna kan hjälpa mig?”, skriver hon och fortsätter:

Fan vad arg jag är alltså hur kan det få gå till såhär?

FOTO: Ibl, Instagram stories

Annons