Älskar, älskar inte-Sabrina flyttar – efter kritiken mot relationen

Latif och Sabrina

Älskar älskar inte-paret Sabrina och Latif gjorde entré den andra säsongen av programmet.
Under seriens gång har tittarna reagerat på att Latif inte behandlar Sabrina bra och är kritiska till deras relation.
Nu avslöjar hon att en flytt är inplanerad.
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Den hyllande realityserien Älskar älskar inte är inne på sin andra säsong efter succén förra året. I den senaste säsongen möts vi av både par vi känner igen från tidigare men lär också känna nya par.

Ett av de nya paren är Sabrina Nicastro, 33, och Latif. Paret fann varandra när Sabrina var i Dubai – på dejtingappen Tinder. Men tv-tittarna får först följa med när Latif äntligen kommer till Sverige för att hälsa på sin kärlek.

Sabrina kommer från Stockholm och Latif kommer från Libanon. På deras Instagram kan man följa deras liv tillsammans. Nu senast såg man att paret var på en resa till Italien – närmare bestämt i Rom där de en dag hoppas kunna gifta sig.

Stel stämning under dejten i Kärleken flyttar in – Se klippet här

Se klippet här!

Kritiken mot Latif efter programmet

Under säsongens gång har det kommit in en del kritik gällande Latifs beteende mot Sabrina, bland annat på Discovery + sociala medier. Men Sabrina har berättat för Hänt att det ofta handlar om kulturkrockar.

– Både jag och Latif får meddelanden från folk som skriver att vi är favoritparet och att vi är roliga. Men sedan finns det dem som skriver till mig lite försiktigt och undrar om det är lite vinklat för att det ser ut som att han inte behandlar mig bra, säger Sabrina till Hänt och fortsätter:

– Någon har till och med skickat att det är varningsflaggor för kvinnomisshandel. Det kanske är svårt för någon utifrån men jag och Latif är jätte-chill med varandra. Så att det folk tror om att han typ skulle vara elak eller så, det stämmer ju inte alls. Dock har vi ju lite kulturkrockar.

Benjamins offentliga pik till exet – 3 år efter uppbrottet

Sabrinas flytt efter inspelningarna: ”Jag ska flytta till...”

När Hänt dessutom frågade Sabrina hur framtiden såg ut blev hon hemlighetsfull, men att det råder kärlek är det inga tvivel om. Men faktum är att det finns barn med i planerna.

De har även sökt uppehållstillstånd till Latif berättar hon nu för Aftonbladet och att planen är att flytta till en större lägenhet.

– Han ville ju ha barn för länge sen. Men jag vill känna mig mer trygg, att vi ska bo i samma land, att båda har jobb och sånt där, säger hon och fortsätter:

– Jag ska flytta till en större lägenhet också och vill ha det lite mer bekvämt. Han är verkligen den spontana killen och jag är den som planerar. Så ja, vi är olika på det sättet. Jag måste lära mig att slappna av och han måste lära sig att planera.

FOTO: Discovery +

SENASTE NYTT!