Älskar, älskar inte-Sabrinas barnbesked med Latif efter tittarkritiken

LATIF, SABRINA NICASTRO, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Exklusivt

Sabrina och Latif är ett av paren som medverkar i årets säsong av Älskar, älskar inte.
Nu berättar Sabrina för Hänt om framtiden och tittarkritiken Latif fått efter sitt beteende mot henne.
1:20

Efter reklamen: Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022

(1:20)

En ny säsong av Älskar älskar inte är i full gång och vissa par känner vi igen sedan tidigare men andra par är helt nya för tittarna.

Ett av de nya paren som gör entré i programmet är Sabrina Nicastro, 33, och hennes kärlek Latif. Sabrina och Latif träffades på Tinder när hon var i Dubai men i tv-serien får tittarna se Latif komma till Sverige för att återförenas med sin Sabrina.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så fort Latif landade på Arlanda så satte inspelningarna igång och nu berättar Sabrina för Hänt att det minst sagt blev intensivt med ett kamerateam.

– För mig var det intensivt. Jag har jobbiga arbetstider och så vill jag hinna med mina vardagsgrejer. Så jag steg upp fem på morgonen, går och jobbar, slutar halv sex och sedan vill jag alltid gå och träna. Och sedan när jag kommer hem och ska laga mat då är klockan åtta, halv nio. Så när man försöker spela in så hann man inte alltid med allt man ville göra med Latif, säger hon och fortsätter:

– Det var kul och de var jättetrevliga men ibland var man lite trött. Latif tyckte också att det var kul.

Sabrina om tittarnas kritik mot Latifs beteende

När Latif hade satt sin fot på svensk mark åkte de hem till Sabrina och Latif var såklart väldigt hungrig efter den sex timmars långa flygresan från Dubai. Då sa han till Sabrina att hon skulle skynda sig och laga mat till honom. Den här scenen har blivit omtalad på sociala medier och tittarna har ifrågasatt Latifs beteende. Sabrina menar dock att det rör sig om kulturkrockar ibland.

– Både jag och Latif får meddelanden från folk som skriver att vi är favoritparet och att vi är roliga. Men sedan finns det dem som skriver till mig lite försiktigt och undrar om det är lite vinklat för att det ser ut som att han inte behandlar mig bra, säger Sabrina till Hänt och fortsätter:

– Någon har till och med skickat att det är varningsflaggor för kvinnomisshandel. Det kanske är svårt för någon utifrån men jag och Latif är jätte-chill med varandra. Så att det folk tror om att han typ skulle vara elak eller så, det stämmer ju inte alls. Dock har vi ju lite kulturkrockar.

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE 2022

Latif sa till Sabrina "Yalla cook food"

FOTO: DISCOVERY+

Sabrinas framtidsbesked med Latif

Sabrina berättar även hur hon och Latif ser på framtiden och det verkar definitivt som att kärleken sprudlar mellan paret.

– Framtidsplanen är att vara lyckligt gifta med varandra och helst vara i Sverige eftersom att jag är så fäst vid min mamma och pappa, säger Sabrina och tillägger:

– Med barn i bilden!

Hur det har gått för Sabrina och Latif efter inspelningarna och om de blev kvar i Sverige är fortfarande hemligt. Vi får helt enkelt fortsätta följa årets säsong av Älskar älskar inte med stor spänning!

Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

Se klippet här!

FOTO: DISCOVERY+

SENASTE NYTT!