LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sabinas ilska efter gåvan i TV4: ”Är det för att jag är brun?”

16 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Sabina Ddumba upprörs efter presentutdelningen i kvällens "Så mycket bättre" – och riktar kritik mot de andra deltagarna.
Annons

Det är i kvällens “Så mycket bättre” som minst sagt dålig stämning uppstår mellan artisterna. Efter att deltagarna Uno Svenningsson, 57,  Aino Jawo, 31, och Eric Saade, 26, begett sig till affären tillsammans för att handla kvällens middag, bestämmer de sig också för att köpa personliga presenter till de andra artisterna.

Tomas Andersson Wij, 45, får en tidning om ensamhet, efter att flera gånger pratat om att han är en ganska ensam person, och Kikki Danielsson, 65, får en blombukett efter att hon berättat att hon aldrig får blommor av någon annan än sig själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men en som inte direkt blir nöjd med sin present är  Sabina Ddumba, 23. Hon får nämligen ett Kinderägg.

– Really?! Ett Kinderägg? Ni kan ta det för jag vill inte ha det, säger hon i programmet och kastar iväg Kinderägget över bordet.

Eric Saade, som var en av de bakom presenten, har ingen förklaring till varför chokladbiten skulle representera Sabina Ddumba.

Annons

– Det där var symbolik och skämt. Jag hoppas att ingen tar illa upp. Jag vet faktiskt inte hur vi ska förklara din present, Sabina, säger han i programmet.

Sabina Ddumba vänder sig då till både honom och Aino Jawo med sin ilska över chokladen.

– Nej, men jag känner att det känns som att ni inte har tänkt på mig alls. Är det för att jag är brun?! säger hon.

”Så mycket bättre” sänds ikväll, lördag, 20.00 på TV4.

Foto: TV4

 

Annons