Så ser Therese Skogs kärleksliv ut utanför huset – efter romansryktena med Pedram i Big brother

Therese Skog och Pedram

Foto: Senjor Studio/TV4

Big brother-deltagarna tror sig se en romans mellan Therese Skog och Pedram Aghabeh.
Men hur ser egentligen Therese kärleksliv ut på utsidan?
I en intervju med Hänt avslöjade hon allt – bara dagar innan hon klev in i huset.

Therese Skog, 30, är en av deltagarna som för tillfället är inlåst i Big brother-huset. Trots att bara några få dagar har hunnit gå så har det redan uppkommit ett romansrykte mellan Therese och deltagaren Pedram Aghabeh, 25. Det är nämligen flera av de andra deltagarna som reagerat på att Therese och Pedram verkar fattat tycke för varandra.

– Jag tycker att de verkar mysa och hon letade efter honom när hon skulle gå och lägga sig, säger Pontus Andersen.

– Pedram är väldigt lugn och harmonisk. Hon är väldigt smart, hon hade inte velat ha en gapig jävel, det tror jag inte, säger Emelie Svensson och fortsätter:

– Jag tror det, det är en match made in heaven.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så ser Therese Skogs kärleksliv ut utanför Big brother

Pedram har även själv uttalat sig i programmet om att han och Therese klickar bra. Men hur ser egentligen Therese kärleksliv utanför huset ut, är hon singel eller finns det någon annan som har hennes hjärta? I en intervju med Hänt avslöjade hon allt om kärlekslivet, bara dagar innan hon klev in i huset.

För snart ett år sedan gick Therese ur en relation som hon då hade haft i tre och ett halvt år.

– Idag är jag förbi det, det har ju ändå nästan gått ett år. Det var en jättego person, vi var inte osams på något sätt överhuvudtaget så det är klart att det var jobbigt men idag är det inget som tynger mig. Visst det är tråkigt med alla relationer som inte håller för man går ju in i en relation med tanken att det ska hålla så det är klart att det är tråkigt när det inte gör det. Men man måste gå vidare, säger Therese och fortsätter:

– Vi har ingen kontakt idag. Vi har försökt att gå vidare i våra liv och vi bor ju inte i samma stad så vi har inte kontakt.

LÄS MER: När och var sänds Big brother på Sjuan och C More? Alla tider och dagar

Inget uppbrott som tynger och inte heller någon fling utanför huset, Therese var nämligen helt och hållet singel när hon anlände Big brother-huset. Däremot var hon tveksam till att finna någon där inne.

– Jag har svårt att tänka mig att det skulle ske. Jag går inte väldigt lätt in i relationer över lag utan det krävs lite grann för att jag ska ta det steget. Och att jag på något sätt skulle hitta kärleken i en låtsasvärld så tror jag inte riktigt på det. Även om man kommer folk nära så har jag svårt att tro att jag skulle utveckla några slags kärlekskänslor för någon i en sådan miljö. Det tror jag inte att jag kommer att göra.

Therese krav på mannen hon söker

Vad hon söker hos en partner har hon däremot stenkoll på.

– Jag älskar när folk får mig att skratta. Det är en jätteklassisk grej, iallafall bland kvinnor. Man säger ofta att man vill att han ska få en att skratta men jag tror att det gör mycket. Så det är något som jag värderar högt. Att han är snäll, respektfull och får en att skratta.

Om det är Pedram som är mannen som får Therese att skratta återstår helt enkelt att se. Men även om känslor skulle blossa upp har Therese satt regler för vad hon kan tänka sig att göra och inte göra i huset.

– Vad jag inte kommer göra är iallafall att jag kommer inte att ligga i tv. En principsak liksom.

LÄS OCKSÅ: Phillip Rochester om intima händelsen i Farmen

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas experten från Gift vid första ögonkastet

Senaste nytt