TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kattis Ahlströms barn har vuxit upp - så ser Love och Ebba ut idag

11 feb, 2022 
Kattis Ahlström
Det folkkära programledaren Kattis Ahlström är mamma till två barn.
Nu har både Love och Ebba vuxit upp – så här ser de ut idag!
Annons
Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssagaBrand logo
Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssaga

Journalisten och programledaren Kattis Ahlström, 55, har lett program som Melodifestivalen, Kattis & Co och Arvinge okänd. Meritlistan är lång, inte nog med Mello så ledde Kattis till och med Eurovision song contest 2000 tillsammans med Anders Lundin. År 2018 fick hon dessutom det prestigefyllda uppdraget att vara SVT:s julvärd.

– Just nu är det lite skakigt, men annars känns det fantastiskt och lite overkligt, säger Kattis Ahlström när hon presenteras under SVT:s pressträff.

Kattis Ahlströms kärleksliv genom åren

Kattis har alltså haft ett framgångsrikt liv på karriärsfronten men hur ser det egentligen ut i hennes privatliv? Fram till 2013 var Kattis tillsammans med barnkirurgen Magnus Larsson. Paret var förlovade och planerade bröllop men stället för att säga ja till varandra så bekräftade Kattis 2014 att förlovningen var bruten.

Annons

Detta var däremot inte första gången som Kattis var förlovad. I början av 2000-talet träffade Kattis nämligen artisten Niklas Strömstedt, 63, på en fest på Stallmästaregården. De förlovade sig och höll ihop i fem år.

Sonen Love och dottern Ebba har vuxit upp

Innan Kattis träffade både Magnus och Niklas hade hon under flera år en relation med scenografen Johan Killgren – och de fick tillsammans barnen Love och Ebba.

– För mig var det väldigt naturligt det där med barn. Och att kunna känna så mycket ren kärlek var också något som var överväldigande. De fick hänga med mycket, vara en del i mitt liv, mitt sammanhang, har Kattis tidigare sagt till Hänt.

Ebba är idag 26 år gammal och dyker titt som tätt upp på röda mattan tillsammans med sin mamma.

Annons
Ebba Ahlström
Ebba med mamma Kattis. Foto: Johan Jeppsson/TT

Love har hunnit fylla 24 år och även han syns ibland till i offentligheten. Inte riktigt lika ofta som Ebba men vid enstaka tillfällen dyker Love upp på offentliga tillställningar, senast var 2019.

Love och Kattis
Foto: Karin Törnblom/TT

Både Love och Ebba syns även flitigt på Kattis Instagram-konto.

FOTO: Jonas Hessman/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons