LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon-Kristas kärleksliv idag – kontakten med Mathews brevskrivare Frida

21 dec, 2022 
Jon-Krista och Frida i Bonde söker fru 2022
Jon-Krista och brevskrivaren Ida bröt upp efter att kamerorna slocknat.
Så här ser renskötarens kärleksliv ut idag och därför följer Jon-Krista Matthews brevskrivare Frida på sociala medier.
– Se vad som händer, säger Jon-Krista till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sigBrand logo
Jon-Krista tackar för sig

Det såg ut att bli kärlek för renskötaren Jon-Krista Johnsson, 29, i Bonde söker fru 2022. Han och brevskrivaren Ida hade en mysig resa tillsammans till Gotland och kärleken låg i luften.

Dessvärre fick relationen ett abrupt slut efter strax efter att kamerorna slocknat. Duon slutade dejta och idag är de bara vänner.

Jon-Kristas kärleksliv efter Bonde söker fru – är han singel idag?

Men hur ser då Jon-Kristas kärleksliv ut efter Bonde söker fru? I en intervju med Hänt berättar han nu vad statusen är.

– Det ligger just nu på paus jag måste hitta livet och verksamheten. Jag ligger under en väldigt expanderande tid och Bonde söker fru tog upp mycket tid. Men det har också gett väldigt mycket till mig och verksamheten så det kräver ännu mer tid av mig nu, säger Jon-Krista.

Annons

När Jon-Krista väl känner sig redo för en ny relation tror han dessvärre inte att det kommer att bli med någon av hans brevskrivare.

Finns det chans att du plockar fram brevhögen igen?

– Jag har tänkt så här att breven som jag fått det är ett fint minne i livet. Jag har sparat de och kommer ha kvar de. Men jag känner att ska jag söka någonting nytt i livet då kommer det inte vara från brevhögen. Men det kan såklart vara någon som har skrivit till mig som jag kanske träffar på något annat vis.

Relationerna till deltagarna efter inspelningarna: ”Nyfiken”

I dagsläget har Jon-Krista kontakt med flera av tjejerna han dejtade i programmet.

– De som var hemma på gården de har man lite kontakt med, det skrivs lite mellan varandra och det gillas bilder. Men tjejerna i sig, framför allt Ida, Sanna och Jennie, de är ju jättetighta. Det är jätteroligt. Jag har sagt det tidigare men när de kom hit och flyttade ihop alla i samma rum, det var nästan så att jag blev lite utanför då. Det var verkligen ett riktigt gäng de där tjejerna.

Inte nog med att han har kontakt med sina egna brevskrivare så har dessutom Jon-Krista kommit i kontakt med andra deltagare från årets säsong via sociala medier, bland annat Frida Hermansson som dejtade Matthew Haggerty.

Annons

– Det är väl ett par stycken som jag följer. De har följt mig och då följer jag tillbaka, både brevskrivare och de andra bönderna. Det är intressant att se vad som händer, man blir nyfiken själv att se vad hände bakom kulisserna? Kommer Matthew träffa Frida eller någon annan efteråt, säger Jon-Krista och fortsätter:

– Jag vet ju inte riktigt vad som har hänt jag har bara fått höra det ryktas om att det har gått bra på den gården och sämre där. Men jag vet ju inte träffades de efter inspelningen, blev det något? Så man har försöka detektiva lite grann.

Det är alltså av eget intresse för bonde-parens framtid som Jon-Krista nu följer bland annat Frida.

När Hänt når Frida bekräftar hon att hon och Jon-Krista dessvärre inte har haft någon kontakt.

FOTO: TV4

Annons