LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erica Lindberg och Tanja Kallins relation idag – efter bråken i Paradise hotel

02 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Erica Lindberg & Tanja Kallin Paradise hotel
Under tisdagens avsnitt av Paradise hotel hettar det till ordentligt mellan reality-stjärnorna Erica Lindberg och Tanja Kallin.
Såhär ser deras relation ut idag.
Annons
Erica Lindberg om motgångar i livet: "Växte upp tidigt"Brand logo
Erica Lindberg om motgångar i livet: "Växte upp tidigt"

Höstens säsong av reality-programmet Paradise hotel är i full gång och som vanligt har tittarna fått ta del av en hel del drama, kärlek och bråk. Men efter flera veckor inne på hotellet är det snart dags för finalvecka, och några som tagit sig vidare till den ärofyllda veckan är deltagarna Erica Lindberg och Tanja Kallin.

Men under tisdagens avsnitt av programmet hettar det plötsligt till mellan deltagarna. Det är när Tanja står och diskuterar med Alexandra Nord som Erica plötsligt kommer och lägger sig i.

– Du är kaxig nu inför finalveckan men gumman, sluta ha så mycket luft. Du kommer snart flyga. Jag älskade dig tills ikväll, säger hon till Tanja som snabbt hugger tillbaka:

– Kalla mig aldrig gumman!

Bråket fortsätter och de går senare iväg för att prata, men trots att meningen var att lösa bråket slutar det ändå i att de båda går iväg.

– Jag har ingen aning om vad som händer. Men om du är den person som du var när jag checkade in så kommer jag älska dig, men du är så kaxig och det är det som stör mig jättemycket. Du behöver inte vara uppkäftig Tanja, du behöver inte vara uppkäftig för att du är i finalveckan, säger Erica varpå Tanja i synk senare förklarar:

Annons

– Hon tycker jag är kaxig och det är verkligen inte meningen. men jag tycker hon är kaxig liksom så det blir en ond cirkel i det hela.

Så ser Erika Lindberg och Tanja Kallins relation ut idag

Men trots att tonen inne på hotellet är väldigt hård mellan Erica och Tanja verkar de idag ha lagt händelsen åt sidan. I ett meddelande till Hänt berättar Erica hur deras relation ser ut idag.

”Det är bara good vibes mellan mig och Tanja idag. Hon blev lite full och klantig, jag tog illa upp och blev också lite otrevlig men sen löste vi allt och direkt och det är absolut inga hard feelings mellan oss. Jag blickar alltid fram och fokuserar på det positiva och Tanja är en härlig tjej”, skriver hon.

Hon väljer även att ta upp situationen på hennes story och berättar för sina följare att hon är medveten om att även hon var otrevlig mot Tanja, men att det idag är bra.

– Jag vet att jag är otrevlig mot Tanja i dagens avsnitt och vi hade en beef. Men det är löst, så jag ville bara säga det, berättar hon.

Hänt har sökt Tanja Kallin.

Annons