Så ser Diana Moseni och Tanja Kallins relation ut idag – efter Paradise hotel

01 dec, 2020 
Tanja och Diana
Paradise hotel-deltagarna Diana Moseni och Tanja Kallin blir nära vänner inne på hotellet, men väl hemma i Sverige har de inte setts umgås så mycket.
Såhär ser realitystjärnornas relation ut idag.
Annons
Diana Moseni om kärleken inne i huset: ”Mycket känslor - både kärlek och hat”
Diana Moseni om kärleken inne i huset: ”Mycket känslor - både kärlek och hat”

Höstens säsong av reality-programmet Paradise hotel är i full gång och som vanligt har tittarna fått ta del av en hel del drama och kärlek i huset.

Säsongen började som en all star-säsong där bland annat tidigare reality-stjärnor som Paulina ”Paow” Danielsson, Alexandra Nord, Josefin ”Josie” Capllonch och Emma Hellström gjorde entré på hotellet, och flera av de nya deltagarna uttryckte ofta sin frustration över att ha hamnat bland rutinerade och starka spelare. Men trots den starka konkurrensen har flera av de tidigare okända deltagarna lyckats ta sig långt i tävlingen, och nästa måndag kliver de in i den eftertraktade finalveckan.

Några som är kvar i tävlingen och som minst sagt har funnit varandra inne på hotellet är Tanja Kallin och Diana Moseni. Sedan start har de gått ihop och backat varandra genom allt som hänt inne på hotellet, och för många har de blivit stora tittarfavoriter.

Men väl tillbaka i Sverige har radarparet däremot inte setts hänga så mycket tillsammans, och nu är det många som är oroliga över att de idag inte är vänner. Såhär ser deras relation ut idag.

Annons

Så ser Tanja Kallin och Diana Mosenis relation ut idag

Efter programmet har många deltagare setts hänga med varandra, och flertal har även startat Youtube-kanaler och poddar tillsammans. Men något flera av följarna har reagerat på är att Diana och Tanja inte har synts något tillsammans, trots deras nära relation inne i huset.

Dessutom följer ingen av de varandra på sociala medier, och när de får frågor om deras vänskap är båda tysta. Exakt vad som har hänt mellan vännerna sedan programmet är det alltså ingen som vet.

Hänt har också sökt både Tanja och Diana som har valt att inte kommentera relationen i dagsläget.

Annons