LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Claes Malmbergs yngsta dotter Perla gör viral succé – så ser 18-åringen ut

31 mar, 2023 
Claes Malmberg och dottern Perla
Claes Malmberg har fem barn.
Nu gör hans yngsta dotter Perla succé på sociala medier-plattformen Tiktok.
Se hur 18-åriga Perla ser ut idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmbergs stora familjelycka: ”Gråter”Brand logo
Claes Malmbergs stora familjelycka: ”Gråter”

Claes Malmberg, 61, är pappa till fem barn, dessa har han med fyra olika kvinnor. Under tre av dessa förhållanden har han varit gift, något som var anledningen till varför han inte ville gifta sig med sin senaste flickvän.

– Jag har varit gift så jävla många gånger så jag får nog lära mig av mina misstag. Just själva giftermålet vet jag inte, jag har ju tre ex-fruar så någonstans komma till insikt att jag kanske inte ska vara gift, har Claes tidigare sagt till Hänt.

Annons

Claes Malmbergs dotter Perla gör succé på Tiktok

Första gången Claes blev pappa var han bara 21 år gammal, då föddes nämligen sonen Nils. Utöver honom är han pappa till Nicholas, Amanda, Nelson och Perla.

Det var i slutet av 2015 som Claes skiljde sig från tidigare frun Fatima Rainey som han har sin yngsta dotter med. Perla är idag 18 år gammal och visar sig nu göra stor succé på sociala medie-plattformen Tiktok. I skrivande stund har hon cirka 29 tusen följare på appen och hennes mest visade klipp är ett på just pappa Claes.

Perla Malmberg
Claes Malmbergs dotter Perla. Foto: Tiktok

Det är ett klipp med bilder på Claes som ung som dottern har publicerat med texten:

Annons

”Mamma – pappa var riktigt snygg när vi träffades”.

Videoklippet har visats 930 tusen gånger.

Claes Malmbergs stora familjelycka – egna orden

Inte nog med barn så har Claes dessutom flertal barnbarn. I en tidigare intervju med Hänt hade det senaste barnbarnet precis fötts, något som Claes avslöjade mitt under intervjun.

– Jag är ingen fena på sociala medier, datorer och telefoner. Den flickan då, mitt senaste barnbarn, fyller nu år på samma dag som sin mamma. Så på sin födelsedag födde min dotter en dotter. Hon hade en pojke sedan innan så jag hoppades lite på en flicka. När jag såg bilden blev jag väldigt berörd, sa då Claes om dottern Amandas nytillskott.

Hänt har sökt Claes Malmberg.

FOTO: Tiktok/TT

Annons