ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket tjänade Mirka Norrström på sin medverkan i Familjen Annorlunda

27 dec, 2022 
Mirka Norrström med familj
Vad får man om man medverkar i Familjen annorlunda?
Det svarar Mirka Norrström på nu – och det är en minst sagt oväntad summa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

I programmet Familjen Annorlunda fick tittarna följa familjer med stora barnskaror och i flera av dem har det tillkommit ännu fler barn efter programmets slut.

Vissa av föräldrarna är även fortfarande i rampljuset – då de fortsatt att underhålla sina följare på sociala medier med innehåll från deras vardag.

En av dem som fortfarande är i ropet är Mirka Norrström. Hon har både blogg och är stor på Instagram, där hon pratar om både det ena och det andra, kör frågestunder och ibland även så kallade lives för att engagera sina följare.

Familjen Norrström var med i programmet under sex säsonger

Mirka och hennes ex-man Peter Norrström var med i Familjen Annorlunda under sju säsonger. Under åren både utökades familjen och splittrades. För i slutet var det enbart Mirka som ensamstående mamma till 13 barn som tittarna fick följa.
Hon och exet Peter separerade efter 23 år ihop.

Annons
Familjen Norrström
Mirka och Peter för några år sedan. FOTO: Karin Törnblom/TT

Så mycket tjänade Mirka Norrström på sin medverkan

Så hur mycket fick Mirka för att medverka i programmet? Det svarar hon på nu, under en frågestund på Instagram.

Summan kan nog absolut anses som oväntad för många. Mirka svarar nämligen såhär på frågan ”Fick man betalt för att vara med i Familjen annorlunda?”:

”Nej, inte en krona”.

För Hänt utvecklar hon svaret:

”Vi visste att det inte utgick någon betalning när vi valde att vara med. Såklart lite surt speciellt efter så många säsonger. Vi fick dock en del sponsrade saker, vissa år väldigt användbara men vissa år mycket sämre och sådant man inte hade önskat sig. Men det är vad det är och vi fick ändå minnen”, skriver hon i ett meddelande.

Mirka Norrström
Annons