LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför firar inte 13-barnsmamman Mirka Norrström jul med familjen

23 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Mirka Norrström
13-barnsmamman Mirka Norrström blev känd genom programmet Familjen Annorlunda.
Idag är hon mest aktuell med sina sociala medier, där hon delar med sig av sin vardag.
I en live kunde hon berätta om varför hon inte firar jul med familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström, 50, är främst känd för sin medverkan i TV4-programmet Familjen Annorlunda 2010. Tittarna fick under flera säsonger följa Mirkas vardag med maken Peter Norrström, 57, och deras 13 barn. Paret var tillsammans i över 20 år men 2016 valde de att gå skilda vägar.

”Det stämmer att vi gift oss. Vi gifte oss på midsommardagen. Det var väldigt fint bröllop och var så mysigt att få gifta sig”, skriver Peter i ett meddelande.

Mirka Norrström avslöjar – därför har jag två separata konton

Mirka lever idag som singel och lägger stort fokus på sina sociala medier där hon friskt delar med sig av sin vardag, familjelivet och nu på senaste även mer privata bilder.

Annons

Tidigare i vintras berättade 13-barnsmamman att hon startat upp ett nytt, privat, Instagram-konto där fokuset främst kommer ligga på henne själv. Samtidigt berättar hon att hon inom kort ska starta ett Onlyfans-konto. Onlyfans är en abonnemangstjänst där innehållsskaparna tar betalt för att dela innehåll.

Nu har jag öppnat en privat sida med mer fokus på mig. Jag kommer inte att ha sidan öppen för vem som helst vilket förhoppningsvis minskar påhopp. Jag kommer även att komma igång med min Onlyfans inom ett par dagar.” skriver hon på sin Instagram.

När Hänt når Mirka berättar hon att anledningen till de separata kontona är för att hon vill hålla det befintliga kontot mer familjärt medan det nya kontot ska innehålla mer "vuxet innehåll".

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, skriver Mirka i ett privat meddelande till Hänt.

Därför firar 13-barnsmamman inte jul med familjen

Mirka brukar även förgylla sina följares Instagram-flöden med frågestunder och livesändningar. Nyligen publicerade profilen en live där hon underhöll sina följare i natten. När det nalkas jul är det svårt att undvika frågor om hur högtiden ska spenderas. Mirka kunde då berätta att hon inte kommer fira julen med sin familj.

Annons

– Om jag firar med min familj, det gjorde jag första julen efter separationen. Då bodde mina syskon, mamma och styvpappa i Märsta. Men det är bökigt, fruktansvärt stressigt och bökigt, säger Mirka och fortsätter:

– Dels så fick jag inte plats med alla barnen i bilen. Kevin hade inte bil då. Så vissa fick ta tåget och sen fick jag åka hem och lämna de jag hade i min bil, för att sedan åka till tågstationen och hämta de som kom med tåget. Nej, det var så djävulskt bökigt och stressigt och tröttsamt.

Trots att det var trevligt att fira jul med släkten, kom Mirka och barnen överens om att det var alldeles för omständigt att få ihop det logistiska. Därför firar Mirka och barnen jul hemma och inte med resten av Mirkas familj.

Hänt har sökt Mirka för en kommentar.

FOTO: Instagram

Annons