Benjamin Ingrosso visar upp lägenheten – så mycket kostar den

Wahlgrens värld, Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso avslöjade nyligen att han slagit till på en lägenhet.
I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld visar han upp en riktig pärla.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sig
0:53

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sig

(0:53)

Slå på ljud

Karriären rullar på som tåget för Benjamin Ingrosso, 25, och i fjol kammade han hem pris efter pris för sina framgångar som artist. Bland annat på Rockbjörnen, QX-galan och Kristallen.

Men det är inte bara inom musiken som framgångarna radas upp. I december kunde han nämligen avslöja en minst sagt rolig nyhet – han hade köpt sin första lägenhet och planen är att han ska flytta in nu i vår. Det avslöjade han i en Instagram-live när han fick frågan om han skulle flytta in i mamma Pernilla Wahlgrens nya villa.

– Jag har faktiskt skaffat en..

– Jag har köpt min första lägenhet i år. Som jag ska flytta in i vår, vilket känns skitkul.

Benjamin Ingrossos krav på nya lägenheten

I en intervju med Hänt tidigare i fjol kunde han berätta att han var på jakt efter något större för att kunna skapa musik även på hemmaplan.

– Jag känner att jag skulle vilja iallafall få plats med lite instrument hemma. Jag har ju inget piano. Så jag skulle vilja bo lite större så att jag får plats med ett piano, så jag kan skapa hemma, berättade Benjamin för Hänt.

Och det verkar vara just precis det han slagit till på nu. I Instagram-liven avslöjar Benjamin att han köpt en trea.

– Jag har köpt en trea. Det känns skönt. Förhoppningsvis får jag plats med ett piano där så att jag kan sitta hemma och skriva musik.

Vart hans nya pärla är belägen vet vi inte men i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får tittarna följa med när Benjamin och Pernilla går på en lägenhetsvisning – här syns han dessutom lägga ett bud på lägenheten som verkar falla både Pernilla och honom i smaken. Gissningsvis kan detta vara den lägenheten han snart kommer få flytta in i.

Så ser lägenheten ut som Benjamin budade på – och så mycket kostade den

Lägenheten ser ut att ligga i centrala Stockholm och har ett rymligt kök där han kan ägna sig åt sitt stora intresse – matlagning. Med en spiraltrappa tar man sig upp till det rymliga sovrummet.

Dessutom finns det en fantastisk terass med utsikt över taken och här sätter sig Benjamin och Pernilla i solen för att diskutera hur högt bud han ska lägga.

– Kändes inte den här bra? frågar Pernilla glatt.

– Jo, det är klart att jag måste buda på den här.

Priset på lägenheten låg då på 8 620 000 och Benjamin väljer att lägga ett bud på 30 000 kronor mer.

Men om det är lägenheten som Benjamin tillslut slog till på vet vi inte – men av hans förtjusning att tolka så kan så mycket väl vara fallet.

Wahlgrens värld

Wahlgrens värld

Wahlgrens värld

Wahlgrens värld

Hänt har sökt Benjamin Ingrosso.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN