ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sig

07 feb, 2023 
Michaela Mastad
Jonna Lawaetz
Benjamin Ingrosso har många bollar i rullning.
På senaste tiden har han gjort en stor succé i sitt egna matlagningsprogram Benjamin's.
Men nu kan artisten komma med ett dystert besked om framtiden för serien.
Annons
Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sigBrand logo
Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sig

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karriären går spikrakt uppåt för Benjamin Ingrosso. Bara under 2022 vann han en Grammis för Årets artist, en Kristallen för Årets tv-personliget och han nominerades även till Årets kompositör vid Musikförläggarnas pris. Och det är bara en bråkdel av allt han har åstadkommit de senaste åren.

Under det gångna året gjorde artisten fantastiska musikframträdanden. Bland annat sin hyllade konsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna och hans festivalspelning på Lollapalooza som definitivt gick hem hos de 30 000 personerna i publiken.

Då har nya säsongen av Benjamin's premiär

Men det är inte bara musiken Benjamin har satsat på, han har även gjort en stor succé i sitt egna matlagninsprogram Benjamin's på tv4. I fjol kunde vi mötas av det glädjande beskedet att artisten var i full gång med att spela in den tredje säsongen.

– Jag är så sjukt pepp på en ny säsong med härliga gäster på mitt ställe, där vi lagar massa god mat och spelar musik. Det gör mig otroligt glad att ni gillar programmet, berättade Benjamin för TV4.

Annons

I programmet Benjamin's får vi se Benjamin Ingrosso bjuda in artister och vänner där tittarna bjuds på en kväll fylld av matlagning och underhållning. Som åskådare får man räkna med djupa samtal, mycket skratt och fantastiska smaker.

Blir det en säsong 4 av Benjamin's?

Säsong 3 av Benjamin's har snart premiär och några gäster har redan släppts bland andra artisten Oskar Linnros och norska sångerskan Sigrid Raabe.

När Hänt träffar Benjamin Ingrosso på QX-galan på röda mattan berättar han om den nya säsongen och sin fullspäckade vår.

– Jag bor i studion just nu, sen sänds tredje säsongen av Benjamin's, det ser jag väldigt mycket framemot, säger artisten och kan dela med sig av både ett postivit och negativt besked om serien:

– Det blir min bästa säsong hittills och antagligen den sista. Otroligt fina gäster och gäster som jag aldrig trodde att jag skulle få ha med. Det blir bra samtal, sköna människor och fett god mat. Sedan finns det en specifik person som kommer som jag ser mycket fram emot, berättar han.

Så tråkigt att det kanske inte blir en säsong 4 av serien, men vi hoppas att vi får se Benjamin i fler program framöver!

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons