Så mycket betalar Isabella Löwengrip för lyxsemestern med barnen

så mycket kostar Isabella Löwengrips semester på franska rivieran
Isabella Löwengrip tillbringar fem semesterveckor i ett hus hon hyrt på franska rivieran. Och det är minst sagt påkostat. Hyran för lyxiga semesterhuset är rekordhög!
Annons

Isabella Löwengrip, 28, är ständigt på resande fot, inte minst nu när hon har planer på att slå stort med sitt hudvårdsmärke Löwengrip i USA. Hon har alldeles nyligen lagt vantarna på en bostad i New York och planen är att kalla staden hem lika mycket som Stockholm.

Just nu har Isabella Löwengrip dock tagit semester och pausat en aning från jobbet. Ja, så gott som det går.

Annons
Annons

Nu har jag haft semester i en vecka och jag är inne i en perfekt lunk. Jag har kommit ner i varv men ändå hittat en bra balans med jobb. Några samtal och mail om dagarna samt mina sociala medier. Totalt sett kanske två timmar jobb om dagen. Det är helt perfekt”, förklarar Isabella Löwengrip i ett inlägg på sin blogg.

I fem veckor har hon hyrt ett hus på franska rivieran, beläget mellan Saint Tropez och Saint Maxime. Just nu befinner sig även barnen Gillis och Sally, som hon har delad vårdnad om med ex-maken Odd Spångberg, i huset. Förra veckan förklarade hon hur ex-makarna valt att dela på barnen under sommaren, och hon möttes då av en hel del kritik.

Annons

”Barnen flygs mellan mig och Odd varannan vecka i sommar med mitt team. Men de är så resvana så det är inga konstigheter. Så det blir tre barnveckor i huset och två egna. Ljuvligt”, förklarade Isabella, men läsarna var inte helt nöjda.

”Vore det inte bättre om du hade barnen 2,5 veckor och sedan låta Odd ha resten av tiden? Då behöver inte barnen flyga så ofta och du får egen tid. Nu låter det mest krångligt och omständligt”, menade en missnöjd läsare.

Påkostade semesterhuset

Men Gillis och Sally är inte Isabellas enda sällskap under semestern. I huset bor också Isabellas personal Lovisa och Ida. Även ex-maken Odd kommer att komma på besök. Men nog får alla plats – Isabella Löwengrip har visat upp den lyxiga villan i bilder och videor på sin Instagram story och det är allt annat än litet.

Enligt uppgifter som Bloggbevakning tagit del av kostar det 200 000 kronor i veckan att hyra huset. Att hyra det i hela fem veckor blir alltså närmare en miljon kronor. Isabella Löwengrip har även, efter spekulationer, gått ut och dementerat att det skulle handla om ett samarbete.

Jag ser lite frågor kring om jag har hyrt och betalat huset själv och det är klart att jag har det (!). Det är min belöning efter en intensiv vår. Det bokades redan i februari så att jag skulle ha ett belöningsmål att springa mot. Jag fungerar ju så. Och nu är jag här. Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera att jag är 28 år och kan betala för mig själv”, skrev hon i ett inlägg.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…