LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket bättre-stjärnan bekräftar separationen – 1,5 år efter sonens födsel

30 mar, 2022 
Little Jinder
Succéprogrammet Så mycket bättre har haft några av våra mest folkkära artister som deltagare i programmet.
Nu berättar en av de tidigare deltagarna om en för allmänheten okänd separation – drygt 1,5 år efter att sonen fötts.
Annons
Sabina Ddumbas ord till Cherrie inför Så mycket bättre: ”The best time of your life”Brand logo
Sabina Ddumbas ord till Cherrie inför Så mycket bättre: ”The best time of your life”

Succéprogrammet Så mycket bättre har nog inte flugit över huvudet på någon hemma i tv-sofforna. Första avsnittet sändes år 2010 och sedan dess har många av våra mest folkkära artister flyttat in i idyllen på Gotland och gett låtar ett nytt liv som toppat spellistorna.

Danny Saucedo, 36, Magnus Uggla, 67, Miriam Bryant, 31 och Darin, 34, är bara några av namnen på listan över artister som varit med i programmet.

Säsongerna är fyllda med både skratt, gråt och känslosamma historier från artisterna, och vi kan inte låta bli att redan nu längta till nästa säsong!

Little Jinder berättar nu om separationen

Josefine Jinder, 34, är en av artisterna som blev otroligt omtyckt i Så mycket bättres sjunde säsong som sändes år 2016. Utöver henne deltog även Tommy Nilsson, 62, Jill Johnson, 48 och Lisa Ekdahl, 50.

Hon slog igenom som 20 åring när ett skivbolag hittade henne på MySpace.
2014 var sedan Little Jinders år – då slog hon igenom fullständigt med sitt album Little Jinder och framför allt med hiten Vita bergens klockor. Året därpå tog hon hem en grammis för Årets pop Grammisgalan.

Annons

Det var för två år sedan som Josefine gick ut och berättade för sina följare på Instagram att hon fått en son som föddes i augusti. Nu nyligen har hon och pappan till sonen separerat, berättar hon i Efter fem.

Livet som ensamstående mamma

I programmet säger hon att hon och pappan har delad vårdnad, vilket man alltså kan tolka som att de nu valt att gå skilda vägar.

– Jag är ju inte själv jämt, vi har 50/50, så jag har det ändå ganska förspänt på ett sätt. Men det är ju mycket så klart. Och jag känner lite att varför är det ingen som rullar ut en röd matta för mig varje dag för att jag klarar av att hålla ihop allting, på något sätt, säger hon.

Men hon tillägger att det ger mer än det tar att ha barn. Hon förklarar också att hon lärt sig att man inte förändras så mycket som man tror bara för att man får barn. Hon beskriver sig fortfarande som samma person och just på grund av det kan behöva skärpa sig på vissa plan.

– Jag kan ha lite depressiva sidor och vara ledsen i perioder, det funkar ju inte när jag måste ta hand om ett barn. Och innan kunde jag fly från det in i andra saker, men det går inte längre. Jag trodde allt jobbigt skulle försvinna för att man får barn, men så är det ju inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Karl Melander/TT

Annons