ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket bättre-profilen ord om Casper Janebrinks bebislycka

19 maj, 2022 
CASPER JANEBRINK, SÅ MYCKET BÄTTRE 2022
Casper Janebrink och Viktor Norén var båda två med i Så mycket bättre 2021.
Nu berättar Viktor för Hänt om sin syn på Casper Janebrink i den blivande papparollen som han har framför sig.
– Glad för hans ofödda barn, säger Viktor till Hänt.
Annons
Så långa är årets deltagare av ”Så mycket bättre”Brand logo
Så långa är årets deltagare av ”Så mycket bättre”

Det är nog inte många som missat att Casper Janebrink, 52, och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, har gått skilda vägar. Beskedet om skilsmässan kom på självaste Alla hjärtans dag tidigare i år.

Det är nog inte heller särskilt många som har missat att Casper har träffat en ny flickvän, Therese Andersson, 33, från Lerum. Nu är hon gravid och om allt går som det ska så kommer parets första gemensamma barn till världen i september.

Men långt före allt detta, närmare bestämt för snart ett år sedan så befann sig Casper på Gotland för att spela in Så mycket bättre. Det folkkära programmet på TV4 är allmänt känt för att få vänner för livet i samband med umgänget.

Viktor Norén om upplevelserna i Så mycket bättre

En annan person som befann sig på Gotland vid tidpunkten var Viktor Norén, 36. När Hänt träffar honom på röda mattan inför Ria-galan på Cirkus i Stockholm berättar han mer om den unika upplevelsen med att spela in Så mycket bättre.

Annons

– Det har absolut varit ett lyft på många plan. Jag tycker att det var mycket djupare än bara ett tv-program. Jag kände en personlig utveckling av att vara med där faktiskt och jag känner en enorm tacksamhet också att jag fick göra det tillsammans med min bror, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Det är så skönt och avslappnande att få sjunga till någon annan och någon annans låt och ge en gåva till dem. Nej men hela upplevelsen var få förunnat och jag önskar att fler fick gå igenom det.

Viktor Norén om Casper Janebrink som pappa

Viktor berättar att dem deltagarna som han kom allra närmast och som han fortfarande har kontakt med idag är Siw Malmkvist, 85, Cherrie, 30, och Peter Jöback, 50.

– Det är ju speciella dagar i livet, det är ju bara några dagar som passerar, men på många sätt också en evighet i minnet ju, säger han till Hänt.

Viktor och Casper fick också en vänskap under inspelningarna och såklart har Viktor hört nyheten om vad som väntar för Casper i höst. Nu berättar Viktor vad han tycker om Casper som pappa.

– Ja jag hörde det! Vad kul! Jag tror att Casper är en jättebra pappa. Så jag är väldigt glad för hans ofödda barn.

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

Annons