Titiyo om oväntade kärleken till pojkvännen Viktor Flumé

Titiyo om oväntade kärleken till pojkvännen Viktor Flumé.
Artisten Titiyo fann kärleken i 15 år yngre Viktor Flumé 2014. Numera är de föräldrar till gemensamma dottern Bibi.
I Så mycket bättre berättar Titiyo om sina starka känslor för pojkvännen – och att kärleken kom oväntat.
– Jag vill vara med honom hela mitt liv. Jag ska verkligen göra mitt bästa, säger hon.
Annons

Titiyo Jah, 52, är en av artisterna i årets jubileumssäsong av Så mycket bättre på TV4. I programmet har tittarna fått se henne tolka bland annat Petter och Freddie Wadlings låt Soptippsvärld och i kvällens avsnitt gör hon sin sista tolkning för säsongen innan hon lämnar för att göra plats åt en annan artist. I år har TV4 nämligen gjort om konceptet och har endast tre stående artister, som gästas av en rad olika artister som kommer och går. Det artisterna har gemensamt är att samtliga har medverkat i någon av de tidigare säsongerna av programmet.

Annons

Titiyo var med i Så mycket bättre 2013 tillsammans med bland andra Ebbot LundbergAgnes Carlsson, Ken Ring och Lill Lindfors. I kvällens Så mycket bättre blickar Titiyo tillbaka till när hon var med förra gången och förklarar då att hon var singel när säsongen spelades in, vilket ifrågasattes av de andra artisterna.

Annons

– De frågade mig så här; ”Men Titiyo du är ju singel, varför då?”, säger Titiyo i programmet och uttrycker sedan sin irritation över att frågan ställdes.

I ett inslag visas ett klipp från 2013 och hur Titiyo svarade på frågan då:

– Jag är inte så bra på relationsgrejen. Det är någonting som är ganska främmande för mig på något sätt. Det är skitsvårt. Det är klart man längtar efter att… jag sitter ju inte själv och tycker det är jättehärligt jämt, sa hon då.

Titiyo om relationen med 15 år yngre Viktor

Idag är Titiyo inte längre singel, utan lever tillsammans med pojkvännen Viktor Flumé, 37. Tillsammans fick de dottern Bibi för snart två år sedan. Sedan tidigare har Titiyo dottern Femi, 27, med exmaken Magnus Frykberg, 52.

Annons

När Bibi föddes var Titiyo 50 år och Viktor var 35. I en intervju med Tilde de Paula Eby, 47, i TV4:s Nyhetsmorgon 2018 berättade Titiyo om hur hon tacklade fördomarna om att bli mamma som 50-åring – och åsikterna om ålderskillnaden mellan henne och pojkvännen.

– Det blev en  del skriverier om det där vet jag, dels att du blev mamma när du var 50, men inte bara det utan det var också skriverier om att din man är 15 år yngre än vad du är och jag funderade på det. Tar du in det? Är det någonting som påverkar dig? frågade programledaren Tilde de Paula Eby, 47.

– Jag håller inte på att rota i vad folk tycker och tänker om mig för jag skulle bli tokig. Plus att i slutändan så är det helt oviktigt. Jag skulle ju inte ”nej vi skiter i det där” för att folk eventuellt tycker det är bra eller dåligt, svarade Titiyo då.

”Vill vara med honom hela mitt liv”

I kvällens Så mycket bättre hyllar Titiyo kärleken i sin tolkning. I samband med att hon ska gå upp på scen förklarar hon varför hon valde sin låt, och berättar då om hur lycklig hon är över att Viktor Flumé kom in i hennes liv. Hon berättar också att kärleken kom oväntat.

– Jag var singel i sju år och blev liksom äldre och äldre på något sätt. Då började man bli mer och mer bekväm och bara levde mitt liv och kollade Netflix och bla bla bla. Men då dök Viktor upp, som en cowboy i öknen och bara fångade in mig på något sätt, säger Titiyo i programmet.

Hon fortsätter:

– Och det är första gången som jag känner att den här personen, jag vill vara med honom hela mitt liv. Jag ska verkligen göra mitt bästa, för förut har jag liksom inte trott på det. I alla fall… jag tror att anledningen till varför jag valde den här låten är för att den verkligen handlar om den här kärleken som man kan vara så jävla glad för. Att den finns och att man får uppleva den.

FOTO: TT, TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…