LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sunblock försvann helt – så lever Oksana, Rebecca och Pernilla idag

25 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Sunblock
Den populära popgruppen Sunblock gjorde succé världen över med låtar som Baby Baby och I'll be ready, men efter knappt två år i rampljuset försvann dem.
Så lever medlemmarna idag.
Annons
Rebecca Stellas förvandling genom årenBrand logo
Rebecca Stellas förvandling genom åren

Sunblock är den svenska popgruppen som bestod utav Oksana Wilhelmsson (då Andersson), Rebecca Stella Dion (då Simonsson) och Pernilla Lundberg. De slog igenom år 2005 och levererade stora hits som I'll be ready och Baby Baby, och deras musik har fått många festglada människor att dansa sig svettiga på dansgolvet världen över.

Genom deras karriär släppte de både singlar och album, och somrarna bestod utav flertal spelningar i alla möjliga olika länder. Sunblock lyckades dessutom med något som få svenska band kan stoltsera med - två singlar på tio-i-topp-placering på Englands hitlista.

Men efter knappt två år i rampljuset försvann de. Det här gör de tidigare popstjärnorna idag.

Rebecca Stella om bråken i Sunblock

Men trots att den kända trion utåt sätt levde ett liv i lyx och glamour var det också en hel del som hände bakom kulisserna. I en intervju med Nyheter24 berättar Rebecca om de okända bråken som hon minns från den mest hektiska tiden.

Annons

– Bråk. Jag, Oksana och Pernilla bråkade konstant. Man måste förstå att vi satt i en bil, på en turnébuss eller i ett flygplan tillsammans dygnet runt i ett och ett halvt år, säger hon innan hon fortsätter:

– Men jag älskar dem och vi var som syskon och det var helt fantastiskt. Vi hann uppleva ett helt liv på ett och ett halvt år.

Hon berättar också att hon valde att hoppa av gruppen när hon kände att de redan hade upplevt allt som gick att uppleva ihop.

Så lever Sunblock-medlemmarna idag

Idag har den berömda trion lämnat Sunblock bakom sig, och alla har gått vidare med sitt.

Rebecca lever idag sitt liv i Los Angeles tillsammans med kärleken och musikproducenten Manny Dion och deras gemensamma son Dion. Idag är hon kanske mest känd för sin programledarroll i realityserien Paradise hotel, men har också haft en av Sveriges största poddar samtidigt som hon också driver sitt egna sminkmärke.

Oksana har även hon lämnat Sverige. Tillsammans med tidigare landslagsspelaren Christian "Chippen" Wilhelmssons och deras tre barn bor hon i ett lyxhus i Dubai. Där har de nu bott i över tio år, och i en intervju med Aftonbladet berättar hon om livet på andra sidan:

Annons

– Det är supertryggt för barnen att ha vuxit upp här. De har växt upp på stranden, det här är den enda livet de känner till.

Pernilla Lundberg bor däremot kvar i Sverige. Hon är gift och har barn med Mikael Wallenstam, som är en av arvtagarna till Wallenstam-imperiet. Tillsammans bor de utanför Göteborg och om dagarna driver hon olika projekt som har med mode och kläder att göra.

Annons