Så lever Robinson-vinnaren Michael Björklund idag – ett år efter vinsten

Michael Björklund

Ett år har gått sedan kocken Michael Björklund vann Robinson 2020.
Det här gör han idag.

Snart är det dags för den nya säsongen av det populära tävlingsprogrammet Robinson att dra igång. Men om vi blickar tillbaka på vad förra året hade att erbjuda är det nog många som minns den omtyckta och levnadsglada kocken Michael Björklund.

Efter en tuff kamp stod det nämligen klart att det var Michael som stod som vinnare av Robinson 2020 och tittarna fick då ta del av ett riktigt segervrål. Nu berättar han för Hänt vad han gör idag, och hur livet med familjen ser ut ett år efter Robinson-vinsten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Den starka återföreningen med familjen

Under säsongens gång pratade Michael en hel del om sin familj som väntade på honom hemma i Sverige, och det krävdes inte många avsnitt för att tittarna skulle förstå att hans fru och barn var något som stod honom otroligt nära hjärtat. I en intervju med Hänt har han tidigare berättat hur otroligt tufft det var att vara ifrån de under sin tid på Fijji, men också hur fantastiskt det var när de äntligen fick återförenas igen efter den tuffa resan.

NU GRATIS
LÄS MER: Robinson-Mattias visar upp nya flickvännen – efter tuffa skilsmässan

– Det var otroligt fint. Vi hade ju pratat med varandra över telefon men det var en helt annan sak att få se på varandra igen. Jag och Jenny, vi jobbar tillsammans, vi har barnen tillsammans och hon betyder precis som barnen, allt för mig. Det är familjen som är det viktigaste, sa han då.

Det gör han idag

Idag har det gått ett år sedan den ärofyllda vinsten i Robinson och när Hänt når Michael berättar han att rullar på bra.

”Det är riktigt bra! Så knäppt att det redan gått ett helt år. Jag jobbar på!”, skriver han.

Idag bor han fortfarande med sin familj på Åland och på hans Instagram kan man ta del av en hel del bilder på isvakar, bastubad och självklart matlagning. Och precis som tidigare kämpar han och hustrun Jenny på med sina restauranger.

När det stod klart att Michael var den stora vinnaren i programmet berättade han att han skulle skänka bort en hel del av prissumman samt hitta på något med familjen. Nu berättar han vad som har hänt med den halva miljonen – och än verkar han hålla fast vid sina ord.

”Jag gav bort en stor del till mathjälpen på Åland och med resten av pengarna ska vi hitta på något med familjen när coronasituationen är över!”, berättar han.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlssons första ord om diagnosen efter gravidkampen

LÄS OCKSÅ: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år

SENASTE NYTT!