LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så lever Marko ”Markoolio” Lehtosalos ex-hustru Jessica idag – okända bebislyckan

10 maj, 2023 
Markoolio och Jessica
Jessica Westergård Lehtosalo var tidigare gift med Markoolio.
Sedan separationen har mycket skett i hennes liv – så här lever hon idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Markoolios avslöjande – privata resaBrand logo
Markoolios avslöjande – privata resa

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, fann kärleken i den personliga tränaren Jessica Westergård Lehtosalo 39, år 2008. Några år senare friade Markoolio till Jessica i direktsänd radio och ett år senare, 2014, gifte de sig i Gustavsbergs kyrka.

Det blev ett kändistätt bröllop där bland annat Sonja Aldén, Sanna Nielsen, Renée Nyberg och David Hellenius närvarade. Marko och Jessica har tillsammans barnen Moa, Melker och Majken.

Markoolios egna ord om om skilsmässan – så ser relationen ut efter separationen

– Det är ju som det är. Vi har bara kontakt när det gäller barnen men det är inga konstigheter eller så, sa Marko då till Hänt.

Annons

Sedan skilsmässan lever Markoolio som singel, något som hans mamma Irma Lehtosalo pratat om i tv-serien Marko & Irma. Hon hoppas nämligen att sonen ska finna kärleken på nytt.

Markoolios ex-fru Jessica Westergård Lehtosalo har blivit mamma igen

För Jessica har det däremot skett grejer i privatlivet sedan skilsmässan, i april 2022 blev hon mamma till sitt fjärde barn. Nyligen fyllde den lille pojken ett år, något som hon skrev om på Instagram.

”Igår fick vi fira dig en dag i förskott för att du har funnits på jorden i 1 år! Men idag är dagen då du på riktigt entrade världen. Prick 05.00 tidig lördag morgon lockades du ut efter att ha gottat dig 2v över tiden. En perfekt 3500g klump proppfull av kärlek, humor, gos, charm, dans och energi kom ut. Tänk att vi nu spenderat 365 dagar tillsammans. Inte en dag är tråkig med dig och så mycket du lärt dig! Bara som en sån sak att säga mamma och nu gå utan hejd”, skrev då Jessica till en bild på sin son, som fått namnet Milian.

På Jessicas sociala medier är det mycket fokus på barnen och familjelivet men även träning. Hälsa och välmående är nämligen hennes stora intresse.

FOTO: TT/Instagram

Annons