Så lever Marko ”Markoolio” Lehtosalos ex-hustru Jessica idag – okända bebislyckan

Markoolio och Jessica

Jessica Westergård Lehtosalo var tidigare gift med Markoolio.
Sedan separationen har mycket skett i hennes liv – så här lever hon idag!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Markoolios avslöjande – privata resa
0:30

Efter reklamen: Markoolios avslöjande – privata resa

(0:30)

Slå på ljud

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, fann kärleken i den personliga tränaren Jessica Westergård Lehtosalo 39, år 2008. Några år senare friade Markoolio till Jessica i direktsänd radio och ett år senare, 2014, gifte de sig i Gustavsbergs kyrka.

Det blev ett kändistätt bröllop där bland annat Sonja Aldén, Sanna Nielsen, Renée Nyberg och David Hellenius närvarade. Marko och Jessica har tillsammans barnen Moa, Melker och Majken.

Markoolios egna ord om om skilsmässan – så ser relationen ut efter separationen

Men i början av 2020 lämnade de tidigare makarna in en gemensam skilsmässoansökan. I en tidigare intervju med Hänt har Marko kommenterat separationen från sina barns mamma.

– Det är ju som det är. Vi har bara kontakt när det gäller barnen men det är inga konstigheter eller så, sa Marko då till Hänt.

Sedan skilsmässan lever Markoolio som singel, något som hans mamma Irma Lehtosalo pratat om i tv-serien Marko & Irma. Hon hoppas nämligen att sonen ska finna kärleken på nytt.

Markoolios ex-fru Jessica Westergård Lehtosalo har blivit mamma igen

För Jessica har det däremot skett grejer i privatlivet sedan skilsmässan, i april 2022 blev hon mamma till sitt fjärde barn. Nyligen fyllde den lille pojken ett år, något som hon skrev om på Instagram.

”Igår fick vi fira dig en dag i förskott för att du har funnits på jorden i 1 år! Men idag är dagen då du på riktigt entrade världen. Prick 05.00 tidig lördag morgon lockades du ut efter att ha gottat dig 2v över tiden. En perfekt 3500g klump proppfull av kärlek, humor, gos, charm, dans och energi kom ut. Tänk att vi nu spenderat 365 dagar tillsammans. Inte en dag är tråkig med dig och så mycket du lärt dig! Bara som en sån sak att säga mamma och nu gå utan hejd”, skrev då Jessica till en bild på sin son, som fått namnet Milian.

På Jessicas sociala medier är det mycket fokus på barnen och familjelivet men även träning. Hälsa och välmående är nämligen hennes stora intresse.

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN