ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Marko Lehtosalos egna ord om skilsmässan från Jessica Westergård

08 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Marko "Markoolio" Lehtosalo
Marko ”Markoolio” Lehtosalo skilde sig från Jessica Westergård Lehtosalo för ett år sedan.
I en intervju med Hänt berättar artisten om relationen till ex-frun idag – och avslöjar hur kärlekslivet ser ut idag.
Annons
Markoolioo Lehtosalo kamp i ”Över Atlanten” – saknaden efter barenBrand logo
Markoolioo Lehtosalo kamp i ”Över Atlanten”  – saknaden efter baren

Artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, 46, var tidigare gift med Jessica Westergård Lehtosalo. Paret separerade under förra året efter sex år som gifta. Tillsammans har de forna makarna tre barn, Moa, 11, Melker, 9, och Majken, 6.

Nu är Marko aktuell med säsong tre av Discovery+ senaste succéprogram Över Atlanten. I programmet seglar Marko över Atlanten tillsammans med Jessica Almenäs, Eva Röse, Paul Svensson, Anders Limpar, Özz Nujen och Claes Nylöf.

Marko Lehtosalo och Jessicas Westergård Lehtosalos historia

I januari förra året lämnade Marko och Jessica in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Nacka tingsrätt i Stockholm. Eftersom de har barn tillsammans är det enligt praxis en betänketid på sex månader innan skilsmässan kan gå igenom. Nu är det forna paret officiellt skilda, efter ett sex år långt äktenskap.

Marko och Jessica träffades 2008 när Marko anlitade Jessica som personlig tränare. 2013 friade artisten till kärleken i direktsänd radio och ett år senare gifte de sig i Gustavsbergs kyrka. Det var kändistätt på bröllopet, bland gästerna fanns Sonja Aldén, Sanna Nielsen, regissören Peter Magnusson, Renée Nyberg och David Hellenius.

Annons

Marko om relationen till ex-hustrun Jessica Westergård Lehtosalo idag

Idag lever Marko Lehtosalo ensam med sina tre barn, som han har boende hos sig när de inte är hos sin mamma. I en intervju med Hänt berättar Marko nu om sitt mående efter skilsmässan.

– Det är ju som det är, säger han och fortsätter:

– Vi har bara kontakt när det gäller barnen men det är inga konstigheter eller så, säger han till Hänt.

Sedan skilsmässan har Marko inte gått ut med någon ny relation offentligt. För Hänt bekräftar han att han inte har inlett något nytt förhållande.

– Jag är jättesingel, svarar han skrattandes.

FOTO: Youtube, Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Annons