ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Let's dance-profilen Jacob Persson försvann helt – så lever han idag

27 jan, 2023 
Jacob Persson
Jacob Persson försvann helt efter succén i Let's dance.
Två år har nu gått sedan han syntes i tv-rutan och så här lever han idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony IrvingBrand logo
Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony Irving

Redan som nioåring började Jacob Persson, 27, att dansa. Flertal gånger har han blivit svensk mästare och år 2019 gjorde han entré i TV4:s Let's dance. Han presenterades då som den nya proffsdansaren i programmet och som partner fick han Linnéa Claeson, 30.

Jacob Perssons relation med Linn Hegdal

Året därpå dansade Jacob med Penny Parnevik, 26, och det var just i samband med den säsongen av programmet som det avslöjades att Jacob och den andra Let's dance-profilen Linn Hegdal, 27, hade blivit ett par.

– Hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, berättade Linn för Hänt under pressträffen 2020.

Annons

Sedan säsongen där Jacob dansade med Penny har han inte synts till. De senaste två åren har nämligen inte Jacob funnits med bland dansarna i programmet. Under förra året slutade även Jacob att synas till på Linns Instagram och ett tag därefter var han inte längre skriven på samma adress som paret hade bott i tidigare. Linn bor däremot kvar.

Dermot Clemengers relation till Jacob Persson

Dermot Clemenger satt i juryn när Let's Dance hade sin premiär, och det gör han än idag. Men år 2016 tog han en paus från programmet och missade därför Jacobs debutsäsong 2019. Men en comeback väntade jurymedlemmen – han återvände nämligen till Jacobs andra säsong.

De hade en säsong tillsammans, men på grund av pandemin var de tvungna att hålla avstånd till varandra. Dermot berättar för Hänt att han inte har någon kontakt med Jacob idag.

Jag har bara gjort en säsong med Jacob som var första Corona-säsongen där vi höll avstånd. Jag känner honom mest från sin tävlingsdans tid. Då han inte längre tävlar eller är involverad i dans ses vi inte”, skriver Dermot till Hänt.

Annons

Han vet inte heller anledningen till att Jacob inte längre är kvar i programmet.

Jag vet faktiskt inte varför. Kanske tar en paus. Han hittar säkert tillbaka till dansen säkert i framtiden”, svarar Dermot.

Så lever Jacob Persson idag – efter försvinnandet

Så hur lever egentligen Jacob efter Let's dance-tiden? Jo, idag är han fortsatt skriven i Stockholm men på en annan adress än Linn. Sociala medier verkar Jacob lagt helt åt sidan då inget nytt inlägg har publicerats sedan sommaren 2020. Däremot har Jacob taggats i några bilder från dansskolan Dance factorys Instagram-konto.

Det verkar nämligen vara där som Jacob idag arbetar. Bland personalen står han nämligen med som en utav danslärarna.

Om Jacob dyker upp i Let's dance igen återstår att se men dansen verkar fortsatt vara det som han idag arbetar med.

Hänt har sökt Jacob Persson.

FOTO: TT

Annons