hänt exklusivt

Henrik Kullanders relation avslöjad – så lever han efter Bonde söker fru

Henrik Kullander

Henrik Kullander försvann helt efter Bonde söker fru-inspelningen.
Så hur ser egentligen hans liv ut idag?
Nu kan Hänt avslöja hans stora lycka!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken när Jon-Krista berättar om hångeldejten där allt gick fel
0:40

Efter reklamen: Chocken när Jon-Krista berättar om hångeldejten där allt gick fel

(0:40)

Slå på ljud

Henrik Kullander, 35, sökte efter kärleken i Bonde söker fru 2022. Under säsongen fick tittarna lära känna Henrik som hoppads på att finna kvinnan i hans liv, dessvärre blev det aldrig någon kärlek i programmet.

Henriks medverkan kantades istället av flera avhopp och det kom att bli en hel del tårar för bonden som gång på gång blev besviken över brevskrivarna beslut. Först var det Rosel som plötsligt beslutade sig för att åka hem då hon sakande sina barn.

Stora kärlekskraschen i Bonde söker fru 2022

Några veckor senare kom en allt större smäll då både Denice och Rebecca insett att känslorna inte fanns och att de därför ville lämna.

– Rebecca kom ännu mer som en chock än Denice. Det kändes som att vi hade något gemensamt. Jag såg inte det komma, inte på något vis i världen. Det var som en fallucka under fötterna på en, sa Henrik i programmet med tårarna rinnande.

I det sista avsnittet av säsongen återförenades Henrik och hans brevskrivare Hanna för att prata ut om ifall de kunde ge relationen en riktig chans. Men då Hanna inte kände pirret i magen lämnades Henrik ensam.

Så lever Henrik Kullander efter Bonde söker fru – stora lyckan

Så vad har egentligen hänt sedan dess? Tillskillnad från de andra bönderna i årets upplaga av programmet har Henrik inga sociala medier. Detta gör att det är allt svårare att hänga med i vad som händer i hans liv.

Men även om Henrik lever väldigt privat sedan inspelningarna så står det klart Henrik haft mycket kärlek i sitt liv.

Nyligen var det nämligen dags för vännerna Erik Bolang och Johanna Jönssons bröllop. En tillställning som Henrik berättade i Bonde söker fru att han såg fram emot.

Kärleksfesten kom att bli lyckad, det berättade Johanna i ett meddelande till Hänt.

”Vi gifte oss i Dunkers kyrka med efterföljande fest på Grytbergs säteri med ca 70 gäster.”

Nyfunna vänskapen efter Bonde söker fru

Utöver bröllopet visar sig Henrik även fortsatt ha kontakt med nyfunna vänner från programmet. Brevskrivare Denice berättar nämligen nu att hon och Henrik har kontakt än idag.

”Jag och Henrik har fortfarande kontakt. Vi är väldigt bra vänner idag så det är roligt”, skriver Denice i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN