ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Calle Sterners vändning efter Let's dance – Cecilia Ehrling avslöjar

02 mar, 2023 
Calle Sterner
Calle Sterner var en av storfavoriterna i Let's dance under många års tid.
Nu avslöjar tidigare dans-kollega hur han levet idag – efter att försvunnit helt från TV4-programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tone Sekelius avslöjar prislappen på klädvalet i MelodifestivalenBrand logo
Tone Sekelius avslöjar prislappen på klädvalet i Melodifestivalen

I hela 18 års tid har proffsdansare tagit sig an att låta våra kändisar lära sig dansa i TV4:s Let's dance. Ännu en säsong av långköraren är nu på gång och det återstår under våren att se vem det blir som kammar hem glasskon i år.

Vad de flesta la märke till när årets dansade och deltagare presenterades var att det är ett helt gäng nya proffsdansare med. Faktum är att det är flera stycken som aldrig tidigare har varit med i programmet. Men vad beror då detta på? Jo, flera av de vi sett tidigare har valt att tacka nej till uppdraget i år. Bland annat förra årets två finalister Katja Engelholm och Linn Hegdal.

Därför är det så många nya proffsdansare i Let's dance 2023

När Hänt når Cecilia Ehrling som är en av veteranerna som även är aktuell i årets säsong berättar hon varför det kommer sig att det är så många nya i år.

Annons

– Jag vet ju att både Linn och Katja valde att tacka nej av olika orsaker. Jobb och skola och så där. Ibland är det bra att ta lite paus då längtar man kanske lite mer. Det tar ju extremt mycket tid och man får pausa mycket annat som man har. Ibland är det svårt att få ihop det med grejerna som man gör andra halvåret, säger Cecilia.

Har ni kontakt ändå, även om ni inte längre är med i samma program?

– Absolut, vi skriver till varandra och peppar.

Cecilia Ehrling
Cecilia Ehrling är med i säsongen 2023. Foto: TT

Calle Sterner försvann helt – nu avslöjar kollegan hur han lever idag

Någon annan som lämnat programmet helt är Calle Sterner, 33. Han var en riktig tittarfavorit när han dansade i programmet. År 2019 tävlade Calle med Kristin Kaspersen, 53, och duon kammade hem hela tävlingen. Året därpå blev det en andra plats tillsammans med Sussie Eriksson, 60, men sedan dess har han försvunnit helt. Varken i säsongen 2021, 2022 eller nu i 2023 finns Calle med som dansare.

Annons

Nu berättar Cecilia att Calle lever ett helt annorlunda liv än tidigare, vilket hon tror är anledningen till varför han inte är med.

– Jag vet inte riktigt men jag vet att han har pluggat färdigt nu. Jag vet inte riktigt exakt vad det var han pluggade till men han pluggade klart och jobbar med något helt annat, kontorsjobb då, säger Cecilia.

Det är en femårig utbildning inom industriell ekonomi på KTH som Calle har tagit sig igenom. Men dansen har han däremot inte lämnat helt.

– Tävlingsdansar gör han inte men han håller ju på med dans, undervisar och så där. Det är nog svårt att släppa helt, säger Cecilia.

På Instagram syns det att Calle även tillbringar en hel del tid med kärleken Johanna Bohm Hermansson. Om Calle är helt klar med Let's dance återstår att se. Förra året dök han nämligen upp i publiken under finalen.

Calle Sterner på finalen 2022
Calle Sterner och Sussie Eriksson på finalen 2022. Foto: TT

Hänt har sökt Calle Sterner.

FOTO: Instagram/TT

Annons