Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så klarar dina läppar solen – steg för steg

17 jul, 2018 
Skydda dina läppar mot solen
Vi tjatar om SPF och hur viktigt det är att skydda sig mot solen. Men ibland kan det vara lätt att glömma läpparna...! Så här gör du för att undvika brända och onda läppar.
Annons

Nog vet vi alla att vi måste smörja in oss med solskydd när vi tillbringar timmar i solen, och även om vi inte solar i timmar så bör vi förse oss med SPF. Men, ibland kan det vara lätt att glömma läpparna – och alla som har bränt sina läppar vet att det är allt annat än kul….!

Så hur gör vi för att förhindra ett par solbrända läppar? Vi smörjer in dem också, så klart! Men helst inte med solkräm, eller hur? Det smakar sådär när man råkar få det i munnen…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Därför har vi listat våra favoriter till läpparna – läppbalsam med SPF.

 

 

Elizabeth Ardén har produkter som sällan gör oss besvikna, och även den här gången är det så. Hennes Eight hour cream att ha på läpparna är magisk, framför allt eftersom att den håller hela dagen. Klicka här för att komma till produkten (reklamlänk).

Annons

Eos läppbalsam är vår personliga favorit, alltid. Med eller utan SPF. Det doftar ljuvligt och gör våra läppar superlena. Därför jublade vi ju när de lanserade ett med solskydd i. Klicka här för att komma till produkten (reklamlänk).

För den som faktiskt vill vara lite tjusig i solen också så har Youngblood ett läppbalsam med SPF som ger dina läppar en fin färg. Klicka här för att komma till produkten (reklamlänk).

 

Och för dig som redan har bränt dig – skaffa dig en läppskrubb. Nja, att skrubba på brända läppar är kanske ingen succé, men när det lagt sig lite – kör på. Ta bort allt som flagnar av och smular. Klicka här för att komma till produkten (reklamlänk).

 

FOTO: Stella Pictures, Ibl

Annons